3 стъпки, за да сте красиви през лятото

Всяко момиче мечтае да изглежда красива и привлекателна. В топлото време обаче това става много по-трудно: косата се мокри, гримът се стича на потоци. И все пак има някои начини да изглеждате красиви, дори в най-обикновен всекидневен ден.

1 стъпка

Съветваме ви да се боядисвате косата си в по-светъл нюанс – в жегата ще изглежда грандиозно и привлекателна. Но ако не искате да се разделите с родния си цвят, може да облекчите косата с малко тоник за коса със слънцезащита.

2 стъпка

На всеки 3-4 часа, прилагайте прозрачен спрей атаче от серия слънцезащитни продукти върху кожата: това ще облекчи кожата ви от червени петна, изгаряния, фото-стареене (потъмняване). Ако прекарвате много време в близост до вода е необходимо да натривате кожата често, тъй като водата отмива слънцезащитните продукти и кожата на слънцето изгарят бързо.

3 стъпка

С избора на бански костюм, обърнете внимание не само н модел и кройка, но и на цвета. Много сериозно цвета му трябва да е подходящ за вашата кожа, но и не трябва да скрива цялото очарование на вашата фигура. Банският е длъжен да седи перфектно на фигурата, за да ви накара да се чувствате удобно. Той не трябва да се впива в кожата, защото това ще бъде много неудобно и нездравословно. Модерният бански костюм се предлага в широка гама от различни модели, за които днес е невъзможно да не откриете модел „за своята фигура“.

Независимо дали на плажа или на улицата, в парка, в офиса, независимо от сезона, вие сте длъжни да изглеждате добре всеки момент и да се грижите за здравия вид на кожата и тялото си. Възобновете кожата си докато спите с нощната серия продукти за кожа.