5 неща, които правят жените по-привлекателни

Независимо дали в себе си таите надеждата за запознанства или просто търсите да намерите своя стил, някои модни тенденции могат да са ви от голяма полза. Ако това ви звучи интригуващо, то знаете ли, че днешната история е за вас.

Поставянето на личността на първо място пред всичко останало е заложено в съвременния човек. Някои обяснения зад позициите на дрехи за момчета могат да са от полза да откриете вашия стил на обличане.

Бъдете сред най-атрактивните жените като научите за петте елемента, които правят жените по-привлекателни за мъжете!

1.

Според едно изследване, публикувано в списание „Archives“ се разкрива, че сексуално поведение се провокира до голяма степен от високи токчета. Такива увеличават привлекателността на жената. Проучването също така показа, че жени, носещи токчета имат по-голям шанс да впечатляват и да привличат погледите на околните.

2.

Статистика на социална психология, която доказва, червеният цвят повишава атракцията у мъжете и създава повече женственост.

3.

Навярно сте чували за малка черна рокля. Ето, този тоалет трябва да притежава всяко момиче или жена в гардероба си. Така във всеки повод може да разчита на официална черна рокля, която да я представя блестящо и безупречно.

4.

Ако си мислите, че само дълги и тънки крака печелят симпатиите на мъжете, помислете отново. Едно проучване от Университета на Нов Южен Уелс показва, че мъжете всъщност са по-привлечени от ръцете на жената. Заложете на тази забавна действителност и се възползвайте от възможността да пазарувате любими ръкавици и ръкавели.

5.

Похвалете се с формите и извивките на тялото си. За целта заложете на ЕДНОЦВЕТНА РОКЛЯ ТИП БЮСТИЕ. Според изследователи в Нова Зеландия, мъжете предпочитат дамите с форма на пясъчен часовник. Подобна фигура с по-голям коефициент насочва вниманието към талия към бедра. Така че, лесно може да се снабдите с някоя и друга дрешка в гардероба, които да прилепват по формите ви. Продължете да пазарувате от любимите си неща, които ви карат да се чувствате наистина удобно, но един съвет – забравете за прекалено широки и размъкнати дрехи.