5 светски идеи как да обновим малък хол

Решете някои декоративни и практически задачи от живота, заедно с експерти от цял свят. Наемете фирма, която се занимава с изхвърляне на мебели, когато става дума за големи реформи в дома.

Ето и топ 5 предложения за обновяване на малкия хол, които могат да са ви полезни:

  • САЩ – прозрачни мебели

Ако имате големи планове за хола и мястото, в него не е прекалено много, да изберете мебели, изработени от безтегловни материали. Стъкло и пластмаса, не претоварват пространството. Въпреки разнообразието от мебели, такава дневна от Съединените щати не изглежда затрупана и до голяма степен благодарение на прозрачни столове и маса за вечеря създава приятна атмосфера, която витае във въздуха.

  • Франция – столове вместо диван

Ако сте свикнали да прекарате вечерта в самота или на театър, помислете дали имате нужда от обемист диван? Две столчета в меката тапицерия и масичка за кафе в малката всекидневна изглеждат много по-интимно и уютно от дивана.

  • Финландия – себеизразяване в цвят

Тези, които не обичат свежи интериори обикновено са изправени пред дилема: как да декорират хола, но и да го превърнат в склад с аксесоари в едно затворено пространство? За това финландския проект дава прост отговор:. Независимо от характеристиката на скандинавски сдържаност, в различни ярки цветове интериора може да е от текстурирани тапети, богати нюанс на диван, многолики мебели и текстил формиращи оптимистичната природа на хола. Всичко това без допълнителни рафтове и допълнителни аксесоари, които събират прах. Разберете как да организирате всичко по изнасяне на стари мебели с наемане на транспорт, товарни превози.

  • Великобритания – за дългоочаквани гости и редовни срещи

Има причини да направи жизненото пространство на мека зона. В една малка стая столовете могат да бъдат подредени по периметъра, на масичка за кафе (дори малко по-добре), за да направи център на композицията.

Между другото, в регенерацията на един много малък хол е логично да се откаже входната врата и дори вътрешните стени, съчетаващи в стаята основно пространство на апартамента. Зониране в този случай може да направи границата на килима, като в този пример от Великобритания.

  • Русия: увеличаване на помощта на огледало

В малката всекидневна, където се поставя и диван за сядане и складови системи, често се ползва маса за хранене и максимално свободно пространство, но ако пространството е заето от мебели оферта за увеличаване на дневната визуално е насочена към вградени огледала. Тази техника работи безотказно като създава илюзията, че в огледалото зала продължава. За да се не изглежда твърде изкуствено не е нужно да се разпределя огледало по цялата стена, поставете огледало пред всяка голяма част от обзавеждането, като шкаф или рафт. Научете как да си поръчате Почистване на дворове.