Дамски модни часовници 2018

Понастоящем часовниците не само се използват за определяне на времето, но и служат като стилен аксесоар, който показва ненадминатия вкус на тяхната притежателка. През 2018 г. ще е още по-лесно да се избират различни модели дамски часовници онлайн.

Модата в часовниците ще задоволи и най-взискателния вкус.

За да изберете скъпи висококачествени часовници е необходимо да вземете предвид универсалните модели и съчетанията им с дрехи от всякакъв стил. За да определите по-добре избора, трябва да знаете какво да избирате и какво е модно през следващия сезон.

Класически часовници – Универсалните, елегантни и удобни класически часовници винаги ще бъдат на мода, и 2018 г. не е изключение. Такива модели се характеризират с навик на правилна геометрична форма и удобна лента от кожа или метал. Предпоставка за това е наличието на лого, марка, производителя на часовници.

Часовникът с малък размер – Малките дамски часовници ще бъдат на върха на популярността през 2018 г. Този модел са идеалният заместил на модерните големи часовници, дори за почитателите на минимализма. Особено подходящи са моделите, които нямат номера върху циферблата.

Съвременните модели ръчни часовници са аксесоар и луксозен артикул, който не задължително нещо. И както е известно в модата на часовника не е така променлива, както модата за рокли, обувки, чанти и т.н. И все пак трябва да сме в час с нея.

Спортни часовници – През идния сезон, особено подходящи модели са тези в ярки цветове – жълт, оранжев, червен, смарагд и фуксия. Модата за спортни часовници живее собствения си живот. Такива модели са оборудвани с допълнителни функции – да бъдат потопявани под вода, оборудвани са с крачкомер, измервател на пулс, измерване на температурата, календар, хронограф и др.

Часовник-бижу – В момента дизайнерите постоянно измислят нови орнаменти за часовници, правят уникални форми, дизайн и стилове. Такива модели са като истинско произведение на изкуството и приличат повече на украшение, отколкото на часовник. Естествено, те са подходящи само за да се създаде идеално изображение.

Цветове и каишки, модерни през 2018 г. На тях определено трябва да се обърне внимание. Както по отношение на модела, така и на гривната увива около китката. Както класическите, така и спортните модели са най-търсени в шоколадови, златни или карамелни нюанси.

Разбира се, трябва да изберете часовника много внимателно, за да му се радвате истински повече от един ден. В този случай, определено трябва да се вземат под внимание собствен стил, предпочитан модерен акцент, както и това каква марка и модел е. Всичко това може да стане с поръчка на часовник онлайн магазин: https://timer.bg.