Ето как да увеличим капацитета на кухненския комплект

Кухнята във всяка къща традиционно е най-любимото място. Тя е домакин на сутрешни закуски и душевни събирания с приятели. В нея децата често предпочитат да правят, дори домашните задачи. Основният герой в кухнята е домакинята. За да направите престоя, възможно най-удобен, може да използвате специални аксесоари, наричани още кухненски пълнеж.

Демонтаж, товарене и извозване на мебели при самостоятелни поръчки.

Видовете фитинги са доста разнообразни. Към тях се включва всички видове мрежи, издърпващи се рафтове, контейнери, кошници, въртележки, асансьори, раздели и други. Невинаги е лесно веднага да определи кой от асортиментите, представени на съвременния пазар, е точно за вас. В идеалния случай всички полезни аксесоари трябва да са в полза и грижа. Така в някои случаи, използвайки кухненския пълнеж, може да подобрите съществуващата кухня.

Релси

Те представляват хоризонтална лента, монтирана на стена. Основната цел на парапета е съхранението на различни кухненски атрибути от първа необходимост. С помощта на куки към бара може да закачите най-различни предмети: опори за всички видове контейнери, шпатули, тигани, държачи за съдове и други. Най-често се поставя между стенния шкаф и долния шкаф. Може да се използва, както за нови слушалки, така и за стари кухни.

Затварящи устройства и амортисьори

Тези части при отваряне / затваряне на врати и чекмеджетата осигуряват плавно плъзгане. Поставят се в чекмеджета и врати в долните части и стенни шкафове. Може да се използва, както за нови слушалки, така и за стари кухни.

Прибиращи се механизми като „въртележка“ и „влак“

Те представляват специална система от рафтове за вътрешно запълване на ъглови и други недостъпни шкафове. Например „въртележка“ плавно се оставя с отвора на крилото и може да се завърти около оста, за да се търси желаният елемент. „Влак“ е рафт с правоъгълна форма, който е свързан помежду си с „влак“, използвайки въртящи се елементи. При отваряне на крилото едната кутия напуска първата, която дърпа втората и т.н. Може да се използва, както за нови, така и за стари кухни.