Fashion Days 2018/2019

Използвайте изображението на някой от предложенията в модните тенденции есен-зима 2018/2018 и със сигурност ще се почувствате фешън!

Предлагаме ви тези модни тенденции Fashion Days

  1. Напластяване на слоеве

Тази тенденция е популярна през пролетта и обещава да запази позицията си поне до март. Бонус: в прохладния сезон е наслояването. То е не само модерно, но и топло.

  1. Каубойски стил

Суедин, ресни, сомбреро, пончо, каубойски ботуши, широки колани с огромни катарами – това е всичко. Малко романтика от „Света на дивия Запад“. Това е чудесен начин да се разсее есенната.

  1. Живописни отпечатъци

Мода есен-зима 2018/2019 – феноменът наистина е див. От леопард до оцелот, от зебра до тигър – живописни петна и ивици се запалиха по това шоу. Това включва всички най-големи модни къщи в света.

Някои дизайнери дори се осмеляват да римуват в едно и също изображение различни видове животински мотиви. Например, кожа на леопард и змиски печат. Ако имате достатъчно дързост, то това е за вас.

  1. Цветя

Флората не е по-малко популярна от животинските рисунки. Малко тролово зимно яке с лалета или минзухари – защо не?

  1. Изображение с обемни памучни яки

Удобно и топло в същото време – връхните дрехи преминават през всички модни колекции през есента-зимата 2018/2019. Най-шикозното сега е издуханото яке или палто, което изглежда твърде обемно.

  1. Пижамен стил

Гладко падащите тъкани, създават абсолютен комфорт. Нямат никакви недостатъци в дрехите на пижамата! Е, с изключение на не твърде познатия външен вид.

Набор от пухени панталони и риза с копчета, кимоно, рокля или просто яке от фин велур, наподобяващо рокля. Пижамата за улично облекло по ваш вкус и се чувстват като у дома си в мегаполиса.

  1. Изображения със сако

Леко обемните дрехи са буквално навсякъде! Дизайнерите съчетават обемно сако с джинси, с елегантни моливи, с брутални ботуши, с маратонки и с обувки стил лодки

  1. Изкуствена козина

Този материал се предлага не само под формата на обикновено удължени жилетки и овчи кожи, но и в многопластови структури, както и в аксесоари: чанти, обувки, ръкавици и шалове.

Дължината и цвета на кожата се избира според личните желания. Дизайнерите играят ентусиазирано с всякаква текстура.

  1. Изображения с дъждобран-пончо

На мода са и моделите дъждобрани – пончо. Светли, абсолютно неограничаващи движения те крият недостатъците на фигурата и същевременно подчертават крехкостта в мода. Дълги или къси, екстравагантни или в строга „британска“ клетка – вие избирате.

  1. Хипи Стил

Ярък, свободен, тревожен и леко носталгичен хипи стилът отново е на гребена на вълната. Особено органичен изглежда в топлата есен. Не пропускайте момента да се облечете в прекрасните и незабравими 60-те години на миналия век.