фирма за къртене на стара мазилка 0888 67 0000

За пореден път, опасни мазилки се срутват в столицата и и застрашават живота на хората.

 На 11.01. 2012 г. мазилка е паднала от сграда, намираща се на кръстовището на улиците „Г.С. Раковски“ и „Иван Вазов“.

 Районът е бил отцепен от полицията. Установен е, че инцидентът е станал около 12:30, но Слава Богу, не е причинил никакви щети на минувачи и на коли – паркирани около сградата.

 Тепърва ще се изясняват причините за срутването на мазилката, но едно е сигурно – некачествените стари мазилки трябва да се срутят и на тяхно място да се изградят нови. За целта могат да се използват услугите на Кърти БГ ,която ще изкърти чисти извози старата мазилка до специално депо за строителни отпадъци

 Нищо не е вечно, необходими са незабавни мерки, които да предотвратят старите сгради от разрушаване върху главите на хората. Видяхме, как тези сгради са способни да отнемат невинни, човешки животи. За да се изкъртят старите мазилки и да се санират тези опасни сгради, е необходимо пробуждане на съвестта на собствениците.  Поддръжката е неотменна част от задълженията на собственика на дома. Това, че той е ремонтирал апартамента си отвътре и го е направил удобен за себе си, не означава, че отвън сградата няма да се срути и да нарани някого. Предприемането на ремонти също може да окаже влияние върху стабилността на сградата и поради тази причина, не бива да предприемате никаква ремонтна дейност преди да е установено от професионалисти дали сградата ще издържи.