Избери си спорт според зодията

Любовта към спорта и желанието за упражнения според хороскопите зависи преди всичко от Слънцето и Марс.

Слънцето – е източник на енергия и живот, център на мини вселена, отношението и перспективи, нашите надежди и мечти.

Слънцето ни кара да пръскаме оптимизъм цяло лято!

Марс е начин да изразим нашата дейност, насоченото действие, желанието да спечелим.

Кой е най-подходящият спорт, според вашата зодия, научете сега:

ОВЕН – Овните са по природа буйни и темпераментни, затова най-подходящи за тях са екстремните спортове;

ТЕЛЕЦ – Телецът е много упорит и търпелив във всичките си начинания. Предвид една силно изразена негова черта слабо казано мързелив. Телец, трябва да избира спорт с изразена красотата на физическите форми. Само така може да е винаги в активност.

БЛИЗНАЦИ – Близнаци от самото детство, имат многостранни интереси и се опитват в много спортове. Особено са привлечени от отборните състезания.

РАК – Природата на рака се проявява с голяма чувствителност, предпазливост и емоционалност. Плуване, гмуркане, водни ски са за Рак, само ако се чувства в свои води. Например гмуркане, с цел разглеждане на подводни скали.

ЛЪВ – Хората, родени под знака на Лъва се отличават с непоколебима воля и желание да бъдат признати за лидери и победители. Най-често те обичат да се занимават с индивидуални спортове.

ДЕВА – Дева има качества за начинаещ спортист като дисциплина, точност, прецизност и рядко усърдие. Основният проблем на Девата е свързан с факта, че обича да се занимават с интелектуални изследвания и скептична за всякакви спортни хобита. Дева, не може да се занимавате с екстремни спортове, но и подхожда шахът.

ВЕЗНИ – Везните се характеризират със способността да усещат хармония, желание за красота и изкуство. Особено са привлечени от красотата на физическото тяло. Те искат да изглеждат перфектно, за да имат успех с противоположния пол. Везните имат своята артистичност, елегантност, затова трябва да избират спорт като лека атлетика, фигурно пързаляне, плуване.

СКОРПИОН – Отличителните черти на Скорпион са страстното желание да постигне целта, силата на природата и пренебрегване на опасностите. От детството си Скорпионите чувстват силата си, което ги отличава от другите хора. Друга тайна страст на Скорпиона е желанието да се състезава. Те никога не признават това, а може би и за себе си хазартът е тайната им характерна черта?

СТРЕЛЕЦ – Стрелците се различават в неспокойствие, любопитство и желание да прегърнат безкрайността. Те се интересуват от всичко наведнъж и е трудно да се справят с едно нещо. Те обичат да поемат рискове, да се излагат на импулси и емоции.

КОЗИРОГ – Козирозите са по природа амбициозни, твърди, упорити в постигането на целта. Вече от ранна възраст знаят какво искат. Страстта на Козирога може да бъде екстремен спорт. Те носят в себе си всякаква сериозност, както и жажда за живот и вълнение, скрити от другите.

ВОДОЛЕЙ – те са родени бунтовници, новатори, авантюристи. Не могат да бъдат предсказани. Водолеите винаги са на гребена на вълна. Първите, които започват да правят неща, които все още не са родени, не открити или просто не се приемат. Те са по същество екстремисти! Още от детството са безстрашни, а жаждата за свобода и ексцентричност и вродената изобретателност, спомагат за подобряване на спортните умения.

РИБИ – Рибите са меки по характер, често срамежливи. Те обичат самотата и искат да прекарат цялото си свободно време сами с мислите си. Спортните дисциплини им помагат да запазят яснотата в мислите, веселието на духа и тялото.