Изхвърляне на мебели и вещи с козметичен ремонт

Козметичният ремонт на апартамент се извършва много по-лесно от този на къща.  Освен, че разходите са по-малки и времето, за което ще направите козметичния ремонт е по-малко. Козметичния ремонт включва до известна степен преобразяване и разкрасяване на цялото ви жилище.

Подмяната на мебелите е добър старт. Няма нищо вечно на този свят. Колкото и сантиментални спомени да имате, ако старите ви мебели са вече  изтърбушени и неудобни, крайно време е да се разделите с тях.

Не е хигиенично, да държите в дома си стари овехтели неща. Ако сте преценили, че е време за промяна, махнете всичко старо. С подмяната на мебелите, вероятно ще ви се наложи да пребоядисате и стените. Може би, нови, по-модерни и по-свежи цветове, ще отиват повече на дома ви и на новите ви мебели.  Ще видите, че след един козметичен ремонт ще придобиете едно ново усещане за апартамента ви.

Ако мислите, че сами няма да се справите с тези промени и искате някой да се заеме с изхвърляне на стари мебели, демонтаж и цялостни услуги кърти, чисти, извозва свържете се с Кърти БГ. Екипът на Кърти БГ ще се погрижи изцяло за почистването и извозването на всички ненужни материали и вещи.