Изхвърляне на стари мебели София и парче лукс в хола

За да надминете дизайнерските си таланти, да изненадате себе си и да проектирате стаята превъзходно, обърнете внимание на следните детайли: добре подбран фокусен елемент на стаята, аксесоари, които си пасват и силата на последователности от текстури, шарки, цветове или елементи.

Следвайте тези стъпки и създайте всекидневна, подобна на списание. Питате се, как да стане това ли? Веднага ви казваме:

1. Фокусната точка на стаята

Фокусната точка е тази, която първа хваща окото. Тя е точката, която привлича вниманието. Без нея пространството би било скучно, без ритъм и послание. Но внимавай. Стаята не трябва да е наситена с необикновени предмети. Наличието на фокусна точка във вашата стая зависи от стила на вашия интериор. Фокусната точка може да бъде ъгъл на вашата стая, прозорец или поразителна лампа. Така или иначе, трябва да проектирате стаята по такъв начин, че тази фокусна точка да се превърне в звездата на вашия хол.

2. Има сила в повторението

Създаването на ритъм вдъхва живот на пространството. Опитайте се да повторите някои елементи или да ги поставите в различни части на хола. Започнете с изхвърляне на стари мебели София. След това може да вземете например подходяща масичка за кафе и странична маса, две подходящи огледала или две свързани лампи. Обектите не трябва да са напълно еднакви, повторението вече е добре проявено, ако обектите принадлежат към същия стил или играят с пропорциите по същия начин.

3. Изключително парче лукс за хола

Поставете нещо специално в хола. Например дизайнерски предмет, зашеметяваща лампа или произведение на изкуството, което се отличава от останалата част от мебелите. Контрастът е ключов. Като преместите фокуса, върху това изключително произведение, може да създадете отличителна черта и да добавите така необходим характер към вашата всекидневна.

Една още по-абсорбираща масичка за кафе с впечатляващ геодезичен модел може да се превърне в универсално и атрактивно допълнение към дома ви.

Повече за подобни идеи и начините да се отървете от излишните неща може да намерите и на този адрес: https://www.chistachi.bg/izhvarlyane-stari-mebeli-sofia.

Източник: Chistachi.bg