Как да изберете рокля за бременни

Ако сте бременната жена, която ще се жени, роклята е по-добре да е шита по поръчка или да внимавате в избора на готови тоалети за бременни булки.

Сега на въпроса как да изберете най-подходящата сватбена рокля, ако имате прекрасни настройки. Обикновено се търси в рокли с корсети и дантела. Но тя има своите неприятни моменти.

Един от тях е, че връзките създават повече декоративна функция и са в състояние да се отворят в най-неподходящия момент. В допълнение, затегнат корсет прави неестествена форма, а процеса в съчетание с чорапи – неудобни окови. Как да решим проблема: купете рокля, която ще създаде мека, сладка, нежна и естествена визия.

Потърсете продукти с А-образен силует и надлъжни в горния край. Избягвайте прилепнали стилове, волани, широки ръкави и стегнато. Нека тъканта е матирана, бюстът да подчертава широките презрамки и кръста – облечени в сигурен и удобен корсет.

Сега можете да изберете сватбена рокля не само според фигурата, но и за растежа. По отношение на това, можете да направите следните препоръки:

Ако са ниски, по-добре е да изберете модел с висока талия и линия, с дълбочина на гърдите. Тези допълнителни аксесоари като ръкавици високи, с къс ръкави и дълги мъниста също визуално удължават растежа;

В нормална фигура и средно статистическа растеж, проблеми с покупката не трябва да бъдат на всички. Ако има най-малко минимална пълнота, по-добре изберете един прост костюм с минимален набор от декоративни елементи;

Плътно прилепнали рокля – прерогатив на дамите с растежа, което е над средното ниво. В този случай, стилът сватбена рокля за облекло трябва да се подчертае, хармонията на тялото. За измерване на моделите с широки колани, обемни ръкави и ниска талия;

Сватбената мода е подготвила празнична екипировки и за високи момичета, които имат стройна структура. Затова се препоръчва да се изберат продукти с многобройни тъкани и украшения на бедрата, на гърдите и раменете. Ако тези съкращения не са на лице или не харесват, изберете тези, които са пришити от сатен или моаре.