Как да изберете рокля за бременни

Ако сте бременната жена, която ще се жени, роклята е по-добре да е шита по поръчка или да внимавате в избора на готови тоалети за бременни булки.

Сега на въпроса как да изберете най-подходящата сватбена рокля, ако имате прекрасни настройки. Обикновено се търси в рокли с корсети и дантела. Но тя има своите неприятни моменти.

Един от тях е, че връзките създават повече декоративна функция и са в състояние да се отворят в най-неподходящия момент. В допълнение, затегнат корсет прави неестествена форма, а процеса в съчетание с чорапи – неудобни окови. Как да решим проблема: купете рокля, която ще създаде мека, сладка, нежна и естествена визия.

Потърсете продукти с А-образен силует и надлъжни в горния край. Избягвайте прилепнали стилове, волани, широки ръкави и стегнато. Нека тъканта е матирана, бюстът да подчертава широките презрамки и кръста – облечени в сигурен и удобен корсет.

Сега можете да изберете сватбена рокля не само според фигурата, но и за растежа. По отношение на това, можете да направите следните препоръки:

Ако са ниски, по-добре е да изберете модел с висока талия и линия, с дълбочина на гърдите. Тези допълнителни аксесоари като ръкавици високи, с къс ръкави и дълги мъниста също визуално удължават растежа;

В нормална фигура и средно статистическа растеж, проблеми с покупката не трябва да бъдат на всички. Ако има най-малко минимална пълнота, по-добре изберете един прост костюм с минимален набор от декоративни елементи;

Плътно прилепнали рокля – прерогатив на дамите с растежа, което е над средното ниво. В този случай, стилът сватбена рокля за облекло трябва да се подчертае, хармонията на тялото. За измерване на моделите с широки колани, обемни ръкави и ниска талия;

Сватбената мода е подготвила празнична екипировки и за високи момичета, които имат стройна структура. Затова се препоръчва да се изберат продукти с многобройни тъкани и украшения на бедрата, на гърдите и раменете. Ако тези съкращения не са на лице или не харесват, изберете тези, които са пришити от сатен или моаре.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.