Как да поставите легло или две в спалня

Какъвто и вариант да изберете за поставяне на двойни легла в една стая, трябва да вземете предвид пет универсални съвета. Те ще ви позволят да поставите леглата най-компетентно. Съветите са ни предоставени с любезното съдействие на chistachi.bg.

Ето и тях:

Ако площта на вашата спалня е ограничена от мебели, трябва внимателно да разгледате системата за съхранение. Може да се възползвате от БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ ОТ ЧИСТАЧИ БЪЛГАРИЯ.

Тогава вариантът на легло с вградени чекмеджета, удобно ще си пасне в пространството. Ще може да съхраняват всички спални аксесоари. То е подходящо за вас. Ако проектирате детска стая, тогава нощните кутии ще станат незаменимо място за съхранение на играчки.

Ако трябва да поставите две легла в една стая, тогава, за да избегнете визуално претоварване на стаята, трябва да изберете правилния тапет. Стенното покритие с малък модел или вертикални ивици визуално ще повдигне тавана, увеличавайки пространството на спалнята. Светлите тапети ще направят стаята по-просторна и прохладна, а тъмните цветове, напротив, ще намалят пространството и ще му придадат топлина.

За да създадете хармоничен интериор не е достатъчно просто да поставите легло в спалнята. Важно е да се изработи всеки нюанс на дизайна, като се обърне внимание на текстилния компонент на интериора. Декоративното единство и хармония на вашата стая могат да се постигнат с декоративни възглавници и покривки, които са еднакви по цвят и текстура.

Всяка украса на интериора с две легла в спалнята, включва използването на сдвоени предмети: две настолни лампи, нощни килими, картини по стените.

Ако не може да поставите легла в спалнята в двете страни, може да ги подредите на една стена, като използвате модулен комплект. Този дизайн създава стилистично единство на леглото с други мебели (шкаф, гардероб). Резултатът е хармоничен и стилен кът за спане с удобна система за съхранение.

За да реализирате всеки един проект, потърсете услуги на хамали и товарни камиони на адрес: https://www.chistachi.bg.