Как да проектираме интериор в модерен стил

За стените е по-добре да изберете спокойни тонове: тапети с флорален модел или боядисване в пастелни нюанси. Дизайнерите съветват да се декорират стените по следния начин: горната част ще бъде боядисана или тапицирана с плат, а долната част да е облицована с дървена основа.

Тук може да научите за Цени за товарене и извозване на строителни отпадъци.

Дизайнът на тавана може да се представи. Той трябва да привлича вниманието, което означава, че ще се използва всичко: мазилка, греди, необичайни орнаменти. Основното е да изгладите границата между стените и тавана, като използвате например корнизи.

Подът в Арт Нуво е класически: паркет „елха“ или „вълна“. Него може да направите, чрез покритие от естествен камък.

Текстилът е за предпочитане с флорални орнаменти.

Осветлението е слабо и удобно. Именно в Art Nouveau налага използването на голям полилей. Такъв ще изглежда подходящ и ефектен.

За интериора в модерен стил се препоръчва използването на шкафови мебели. Разбира се, мебелите от масивно дърво ще изглеждат скъпо, но това ще струва много, така че може да изберете по-евтини модели. Основното нещо са детайлите: гладки линии, резбовани детайли, матирано стъкло.

Аксесоарите и предметите за декор трябва да бъдат направени в темата на природата. Картини, фигурки, вази, лампи и сувенири. С тях не икономисвайте, но не забравяйте, че всички те трябва да се комбинират помежду си.

За услуги по почистване с извозване от evro5.com.

С модерните имате огромно поле за творчество. Основното е да поддържате общ стил и настроение, така, че всичко да е удобно и изгодно!