Как да се облечете за курорт

Всяка жена мечтае да изглежда добре по време на почивката в курорта. За да не се стигне до неудобно положение е важно да се вземете предвид някои от препоръките на стилистите в процеса на събиране на куфар.

Проучете добре мястото, където отивате. В някои страни съществуват специални традиции. Мюсюлманските държави не приветстват твърде отворените дрехи, въпреки лоялното отношение на местното население към туристите.

В Индия или Тайланд е по-добре да носите риза с яка вместо тениска. На островите Фиджи не трябва да ходите с мини пола. Ето защо, при сглобяването на куфар за пътуване винаги се съобразявайте с местните традиции на страната.

Ваканционни рокли – на всяко курортно място са актуални леките летни рокли. Те ще бъдат много удобни, не задържат движенията и ви позволява да изглеждате модерно и стилно.

За курортът със сигурност трябва да вземе няколко топа топло облекло. Времето може да бъде напълно непредсказуемо. Предвидете якета или пуловери за хладна вечер. В куфара поставете няколко тениски, шорти, туники. Не забравяйте комплектите бельо и два бански костюма.

Изберете подходящите цветови комбинации от дрехи, както и комбинация от стилове. Не забравяйте слънчевите очила и шапката.

В морския курорт винаги трябва да вземете дрехи, изработени от леки материали. Естественият памук, лен, коприна ще ви накарат да се чувствате много комфортно в горещ ден.

Твърде тесните дрехи не са много удобни за почивка на плажа. Вечерното облекло може да включва коктейлна рокля, сарафан, елегантен колан. За сутринта носете удобни чехли, които да служат и за плажа. Ако планирате да разглеждате забележителности, носете най-удобните дрехи и обувки с ниска пета.

Изборът на гардероб зависи от целите на пътуването. Разбира се, всички неща трябва да съответстват на модните тенденции на летния сезон.

При женските изображения има естествена простота и чар. Модната туника е добре да е модел свободна кройка.

За вечерното изображение изберете комплект, пълен с цветове и специално настроение. Една флиртуваща полата ще подчертае красивото ви тяло. Необходимо е предварително да се грижите за вечерния гардероб. Най-зрелищните изглеждат луксозните мини рокли.

Избирайки дрехите за курорт, помислете за характеристиките на вашата фигура. Пълните момичета е по-добре да носят дрехи, които успешно ще скрият недостатъците. Слабите жени с дълги крака ще се поберат във всякакви дрехи. Основното нещо е, че дрехите трябва да си отиват с притежателката им.