Как да си направим стилно работно място в къщи

Днес мнозина работят от дома или се налага да довършват започнатото в офиса. Затова нуждата от удобно работно кътче в дома е осезателна. От какво имате нужда, за да бъдете ефективни:

Офис у дома

Секретарско бюро

Когато разполагате с малко работно пространство, намирането на правилните мебелите понякога може да бъде истинско предизвикателство. С падаща работна повърхност и четири неподвижни рафта, секретарското бюро предлага много място за съхранение, без да заема твърде много място.

Стилна коркова дъска

Нека задачите ви са непрекъснато пред очите с помощта на ефектна коркова дъска, наподобяваща тухлена стена. Не само, че е чудесно за слагане на снимки и бележки, тя също така добавя индустриална шик и усещане за вашето работно място.

Комплект от залепващи бележки

Залепващите  бележки са чудесен начин да не забравяте среща, обаждане или плащане. На пазара има чудесни модели, които могат да задоволят всеки вкус. Различните цветове и размери ще ви помогнат по- лесно да се ориентирате за важността на задачата, която е записана на бележката.

Фотодисплей

Всеки обича да има на бюрото си снимки от последната разходка, от дипломирането на децата, от сватбата на приятелите. За съжаление на бюрото не винаги има достатъчно място и за тях. Добро решение е металната поставка, на която можете да окачвате снимки и да ги сменяте редовно, без да ви заемат място.

Стилно място за ващите папки

Елегантен и разноцветни  папки ще ви помогнат да подредите документите си тематично. Така организирани, няма да се налага да губите време в търсене на важен документ.

Всяко бюро трябва да разполага с подходящо осветление. Интересен вариант е настолна лампа, която може да служи и за безжично зареждане на смартфона ви.

Комплект за кабели

Говорейки за кабели, комплекта за кабели ще ви помогне да фиксирате минаващите по бюрото ви кабели, за да не ви пречат.

Календар за бюро

Не само за следене на важни дати, календарът може да играе роля на произведение на изкуството. Със своите снимки, можете да се насладите на нова дестинация всеки месец.

Монограмна чаша

Какво би било едно бюро без огромна чаша за кафе? Независимо дали ще я използвате, за да се насладите на чаша чай , кафе или да сложите допълнителни химикалки в нея, голямата чаша е необходим аксесоар за всяко бюро.

Цветни офис аксесоари

Кой казва, че организирането на вашия домашен офис е трудна работа? Благодарение на стилния избор на офис аксесоари можете да добавите цвят на вашето работно място.

Кошче за отпадъци

Не пропускайте кошчето за отпадъци. То ще допринесе за добрата хигиена на работното ви място.

Помислете за оформянето на такъв кът още при преместването в новото си жилище. След преместването на вещите подредете офис къта и преценете какво още можете да допълните.