Каква е комбинацията от черни мебели

Черният цвят се смята от мнозина, че визуално намалява стаята. Не е необходимо стаята да е само в тъмен стил. Достатъчно е да се използват някои елементи от черно в декора в стаята, и тя ще придобие различни очертания. Черният цвят ще подчертае детайлите на помещението, важно е само да изберете подходяща комбинация от палитри и да вземете предвид, колко добре е осветено помещението.

Преди да пристъпите към действие, помислете добре, дали бихте избрали черно за основен цвят в своя интериор. За цялостно Цена за почистване на таван с боклук в София, проверете на тази връзка.

Против черно

С неуспешно подреждане на мебелите, стаята ще изглежда по-малка.

Прах върху черни мебели са много по-видим, отколкото върху многоцветните

Стаята получава изразени очертания.

Добре осветеното черно обзавеждане придава стил на стаята.

Използването на черен цвят е лесно за поставяне на акценти в стаята.

Съветите на чистота.com

Черният цвят идеално се съчетава с бяло. В резултат на контраста подчертава се с друг цвят. Ако говорим за кухнята, тогава долните шкафове ще изглеждат добре, ако вратите им са черни, а повърхността е бяла. В светлата спалня ще се комбинира добре с черна малка маса.

При декорирането на стая в тъмни цветове често се избира палитра от черни, тъмно сиво, тъмно червено, кафяво и бяло. Основните са тъмно сиво, кафяво и черно. Черна маса, гардероб, легло се подчертават в комбиниране с бяло, например аксесоари: вази, лампи, фигурки.

Черните мебели в съчетание със светлосив оттенък на стените и аксесоарите са идеални за голяма всекидневна. Стаята няма да изглежда претенциозна, а тъмните акценти ще бъдат на места. Такава стая ще изглежда уютно, стилно и меко.

Пастелните цветове на стените и пода най-добре са подчертани с тъмни мебели. Нюанси на бежово, бледо жълто, зелено и червено в комбинация с черно правят стаята по-ярка и малко по-забавна.

Светлите нюанси също са в хармония с черното. Те се използват по-често в кухнята и в банята, отколкото в други стаи. В добре осветената кухня може да се комбинира в синьо, черно и бяло или черно, бяло и червено. Изглежда страхотно в кухнята с мек оранжев цвят в комбинация с черно и бяло. В такива случаи не можем да забравим за подсветката, която само подчертава тъмните линии.

Черните мебели могат да придадат индивидуалност на помещението, но е важно да го позиционирате правилно в къщата.

Надяваме се съветите на чистота.com да са ви били от полза при проектиране на новия интериор в дома.