Маркетинг стратегия за малкия бизнес

Независимо дали току-що сте започнали малък бизнес или търсите начини за привличане на повече аудитория към бизнеса, тук са най-добрите стратегии за пускане на пазара на вашия бизнес, докато в крайна сметка спестявате пари! Време е да научите повече за изработка на сайт.

Топ маркетингови стратегии за малкия бизнес:

# 1: Поставете си цел и с ограничен бюджет

Първата стъпка към маркетинга е определянето на крайните игра и на стратегии с бюджета. Първият въпрос: „Какво искаш?“. Търсите ли популярността на марката или реализации?

Съвети към момента:

Опитайте с голям интерфейс за управление на малки бюджети и следете парите си ефективно.

Започнете приоритизиране на целите си. Какви са вашите най-неотложна нужда и най-важната дългосрочна цел?

# 2: Маркетингът е един и същ начин, ако искате да направите положително въздействие, което ще трябва да прекара част от бюджета за платени реклами при търсене, дисплейни реклами, социални реклами и т.н. Това дали ще платите за бърза реклама или услуги за интернет присъствие, или ще използвате AdWords, или калкулатор на разходите, помощ в началото определено ще ви е нужна.

# 3: Как да използвате Google

Като най-широко използваната търсачка, Google има излишък на предложения, които могат да помогнат на вашия бизнес с онлайн магазин. Като част от инициатива, Google дава възможност на всеки да постави местния бизнес онлайн. Според доклади, предприятията, които имат онлайн присъствие растат с 40% по-бързо от тези, които не го правят. Ако сте изпуснали влака, сега е време да популяризирате онлайн банда си.

# 4: Анализирайте текущото си присъствие в социалната медия. Къде виждате попадат най-големите ви ангажименти? Регистрирайте се, за някои социални инструменти!

# 5: E-mail маркетинг

Когато имате малък бизнес, имейл маркетингът е една добра възможност за установяване на лоялност. Много хора проверяват електронната си поща на телефоните си, така че се уверете, че вашите имейли са удобни за мобилни устройства.

# 6: публикуване на блог

Блогингът не е само забавление. Той може да бъде изключително полезен за брандиране. Вашият фирмен блог е мястото, където трябва да се покажете на потенциалните клиенти и фенове, че сте експерт във вашата област и са зависими от насоки и съвети.

Можете също така да използвате тази платформа, за да се похвалите! Всичко, от възлагане съобщения, изпълнения на проекти, големи постижения, коментари може да е вашата честна игра.

Качеството пред количеството, но последователността е важна. Поемете ангажимент за публикуване на нов блог пост най-малко веднъж седмично.

Уверете се, че сте оптимизирани за SEO, чрез оптимизация на сайт, така че хората да могат да намерят вашето блог съдържание.