Марковите часовници като модни аксесоари

Носите ли часовник? Какви модели предпочитате?

Дамските часовници са аксесоари на модата, които в 2019 г. ще допринесат създаването на изящен образ. Те имат декоративен характер, който ще подчертае вашата индивидуалност. Такъв ще засили ориентацията във времето.

Ако търсите начин да сте актуални с модата, то предлагаме ви класация в модните тенденции от популярни дизайнери.

В света на часовниците

И в предстоящия сезон, модата налага разнообразие от аксесоари за всяко момиче. Сред тях ще може да изберете аксесоар, койтода задоволи всички изисквания.

При избора на марков часовник от магазин Timebox, трябва да се водите от въображението си. За да направите визията интересна, съветваме ви да се вслушате в съветите на експертите им:

Този сезон на върха на модата се запазва минимализмът. Ето, защо си заслужава да разгледате модели дизайнерски часовници.

Ако предпочитате по-разчупен модел, тогава именно те ще откликнат на очакванията ви. Такива ще са отлични за ежедневието и заделовата визия.

Цветните модели с флаорни цветя помагат да се добави „целувка“ във всеки вид. Тези часовници са подходящи за романтични, нежни и елегантни момичета.

Класическият часовник остава и в модата и идеалните представи на марковите часовници.

Модна тенденция са и геометричните модели. Геометрията остава в топ класацията на модата, в продължение на няколко сезона. Тя се наблюдава, както при облеклата, така и при часовници. Това помага да се направи уникален образ.

Какви цветове са актуални за сезона

Ако предпочитате по-спокойни и сериозни възможности, препоръчваме ви аксесоарите в цветове като:

Бежово;

Карамел;

Кафяво;

Сиво;

Златно.

Кой часовник да изберем?

В дизайнерската колекция часовници, Timebox.bg представиха интересни и необичайни класики. За да ви улесним,да изберете свой модел, предлагаме да разгледате най-оригиналните опции:

Оригинални часовници;

Маркови часовници;

Дизайнерски часовници;

Луксозни часовници.

Всички те се придържат и са рожби на популярни световни марки като:Fossil, Tommy Hilfiger,Daniel Wellington, Diesel, Michael Kors, Emporio Armani, Casio, Hugo Boss, Skagen.

  • Футуристични модели

Ако харесвате да се откроявате от останалите, но и да сте център навнимание, заложете на форми и цветове. Те ще изградят вашия стилен и страхотен облик.

  • Спортен стил

Водещ акцент се пада в избора на часовници спортен стил. Многообразието е голямо, но за всеки ще се намери по нещо. Най-търсени към момента са модели дамски часовници с крачкомер и отмерване на пулса. Маркови часовници спортен стил са истинско откритие за хората, които си падат по активния начин на живот.

  • Класически часовници

Класиката не знае граници във времето и модата. Ето, защо тези модели часовници са подходящи за всеки елегантен стил. Кожената каишка и кръглият циферблат, ще засилят вашия статус и вкус. Часовници от класически стил са идеални за деловите дами.

  • Луксозни часовници

Ако се чувствате уморени от семплите и опростени неща, магазин за часовници Timebox.bg, предлага на вниманието Ви, луксозни мъжки и дамски часовници. Тези продукти могат да “разкажат” за Вашия статус и положение. Нека обаче помним, че този род аксесоари, са значително по-скъпи. Те са отрупвани с диаманти, скъпоценни камъни и изработвани от благородни метали.

  • Дизайнерски часовници

Ако искате нещо оригинално и уникално, то тогава часовникът с дизайнерски циферблат е това, от което имате нужда. Дори обикновени картини и гравюри в часовника ще изглеждат автентични и забележими.

Щом вече сте насяно с актуалните дамски часовници за 2019 г., може спокойно да изберете модел по ваш вкус.

И помнете: Не се страхувате да експериментирате! Изберете стилен и интересен модел часовник от онлайн магазин www.timebox.bg.