Модни раници – тенденцията на сезон пролет-лято 2020

Модни раници – тенденцията на сезон пролет-лято 2020

Разнообразието от аксесоари в женския арсенал няма да изненада никого. Чанти с различни форми и размери – от клатч до чанти-раници, чанти-портмонета. Изглежда, че нежната половина от човечеството е поглезена отново и чрез разнообразието на тази аксесоар.

Дамски чанти, които никога не излизат от мода

Няма да се заблуждаваме, но има неща в модата, които не остаряват.

И не е нужно да го мислите много. Ненапразно е казана великата мъдрост: Всичко ново е добре забравено старо. Тенденцията на сезона този път са модни раници 2020 г. Те не само спечелиха женските сърца, но и буквално запълниха улиците на Европа. Те са удобен, практичен и, разбира се, по-актуален от всякога аксесоар.

Раницата е на върха на своята слава

Какви раници са на мода?

Най-приятното при избора на този прекрасен аксесоар е, че каквото и да разглеждате, раници за тийнейджъри, модни новости за майки или практични такива за татковци, всичко зависи от вашите възможности и желания. Всяка покупка от ZOE ще е в полето на модната тенденция.

Раниците за жени също се предлагат в голямо разнообразие от форми и размери. Най-популярните модели са класически с два джоба. Те имат кокетна симетрична форма и се носят на две презрамки. Изработени са от голямо разнообразие материали:

– памук;

– дънки;

– изкуствена еко кожа;

– естествена кожа.

Най-популярните модели тази година са представени от мека кожа известна като еко кожа. Тези модели не са по-лоши от платнените раници с квадратна форма с пастелни флорални щампи.

Избор на раница

Основните критерии за избор на раница са: тя да е с ортопедична облегалка, няколко отделения, включително за лаптоп, външни и вътрешни джобове, странични и задни джобове, висококачествени водоустойчиви материали, отлично качество на шевове.

Изберете просторна раница от колекцията zoe и всичко ще се вписва в изображението ви. Има многообразие от модели в радостни щампи, които ще ви радват през цялата година.