Организация при преместване и демонтаж на мебели

Преместване с демонтаж на мебели

Преместването на мебели безопасно е трудна задача и изисква много грижи. Тези големи обемисти предмети за бита са най-податливи на счупване или повреда на повърхността. Дори малко неправилната употреба може да се окаже пагубно за двата вида на мебелите или нейната функционалност. С цел да се осигури безопасни поглъщанията за мебели, трябва да се гарантира, че тя е разглобена и увити правилно. Ако използвате някоя от няколко професионални компании за пренасяне на мебели, можете да придобие специални опаковъчни материали и обучени хамали с тях, които ще осигурят по-гладка и безопасен процес на преместване.

Демонтаж на мебели

Ето няколко съвета, които да улеснят процеса на мебели премествания:

Големи и здрави кутии не само ще ви даде достатъчно пространство за съхраняване на части от мебели, но също така и да ги предпази от повреди по време на съхранението и транспортирането. Освен това, тя е по-лесно да ги опаковат с уплътнителен материал като балон обвивам на пяна пълнители.

Докато приготвяте стъкло или чупливи части на мебелите се гарантира, че има излишък наслояване на защитен материал върху тях.

Ако не искате да си купите пластмасови или пяна тайна, по-лесен и ефективен начин за смекчаване и покриване на мебелите е чрез използването на одеяла, възглавници, спално бельо и други тъкани, разположена около къщата. Не само ще ви спести пари, вие също няма да бъде извършване нищо не е нужно.

Уверете се, че внимателно етикета на опакованите части и сложи всички части, принадлежащи към една точка на мебели заедно. Числено поръчка ще помогне в сглобяване.

Когато етикетиране по-големите парчета на мебели, се уверете, че знаете къде отиват, за да бъде в новото място. Този начин на хамалите могат да ги поставят в новия си място, без да се налага да ги влача около къщата.

За гайки и болтове и други такива по-малки парченца мебелите, сложете ги в торба с цип заключване, ясно ги обозначават и ги поставя в едно чекмедже на гърдите или нощно шкафче.

Предпазване при демонтаж на мебели.

Уверете се, че винаги се поставя пластмасови капаци на опаковани мебелите, за да го предпази от дъжд и влага, особено ако тя ще бъде в склад за малко.

Някои мебели може да бъде трудно да се разглобява и тежък за носене. Би било разумно да не се опитват да се движат такива парчета себе си, но за да получите професионална помощ и мебели плъзгачи за тях се движат по пода, без да ги или на пода надраскване.

Ако мебел има редица от делими части като чекмеджета и врати, се уверете, че сте ги вземе, освен преди пакетирането или преместването им. Ако не можете да го направите сами, можете да получите помощ от момче за всичко или хамалите.

Той винаги е препоръчително да се получи професионална помощ от известен движещи се компания, когато се движат, особено ако имате едно домакинство, пълна с мебели, за да се грижи за. Те имат всичко, експертизата и оборудване, за да се грижи за всички аспекти на преместването на мебели, от опаковане, товарене, за транзитно преминаване и монтаж.

Освен това, ще ви спести много усилия и евентуално болка от това да опитвате сами да го направите. Въпреки това, преди да сте твърде доверчиви с всяка компания по отношение на вашите ценни вещи, уверете се, че сте ги проучили. Някои евтини услуги могат да ви струват повече щети, отколкото добра и с доказано име фирма за демонтаж на мебели и по-високи цени.