Почистване на дворни места с рязане на дървета и храсти

Ако вашият двор е обрасъл и прилича на джунгла, така че всеки път когато минавате през нео трябва да носите мачете, значи имате нужда от помощ. Независимо дали става дума за двора пред вашата къща или вашия блок, или за парцел около частно предприятие или държавна институция. Особено ако става дума за бизнес, непочистената територия говори за немърливост и зле поддържана работна база. Това определено няма да ви е от полза, а и клиентите ви биха се възползвали от този ваш недостатък.

Затова погрижете се вашият двор да изглежда добре като почистите храстите, изрежете старите и изсъхнали дървете, окосите тръните и тревата и извозите отпадъците. В подобна ситуация бригадата на Кърти БГ може да свърши всичко това вместо вас с присъщата си екефтивност и бързина. Ние ще отрежем дърветата (уверете се, че отрязването им е законно), ще изкосим храстите и тревата, ще почистим, а накрая ще извозим всичко непотребно до регламентирано за целта сметище. И за целият този труд ще ви предложим изгодна цена.

Кърти БГ ще почисти вашите запустели парцели и дворове, за да изглеждат красиви и здрави. Ние ще разчистим терена, и ще премахнем изгнилите и паднали дървета.

Екипът ни от специалисти също така е професионално обучен за изкопаване на основи за къща, канализация и септични ями.