Премахване на стари мебели на ден

Ако спешно трябва да извадите старите мебели от ден на ден, ние сме готови да изпратим екипажа два часа след регистрацията на заявлението.

Премахване на стари мебели на ден

Сега може да се обадите или да пишете във фирмата kostovi.bg, за да поръчате днес събиране и изхвърляне на отпадъци в депото. Когато поръчвате, не забравяйте да посочите неговата неотложност. Ще изясним всички съществени аспекти на приложението, ще изчислим точната цена на предстоящата работа и ще потвърдим поръчката.

Спешността на събирането на боклука

– едно от предимствата на нашата компания

Обикновено такива поръчки се приемат предварително. Но нашата компания, която има в екипа си няколко екипажа на товарачи и няколко машини за изваждане на боклука на сметището, винаги напуска екипажа на дежурство и може да организира заминаването си до мястото на подаване на заявлението. В същото време не надценява цените поради неотложността и предоставя услуги както обикновено (без бързина, без шум, без “специални” условия).

Още предимства от наемането на фирма за почистване на мазета и тавани София.

С наемането на професионален екип ви се осигурява най-високо ниво на обслужване и индивидуален подход към всеки клиент. Работи се ежедневно, без прекъсване. Затова може да поръчате услуги в събота и неделя и вечерта. Работи се из цяла  София – може да наемете до центъра и предградията и бързо да бъде събран и изваден боклука и старите мебели. От kostovi.bg ще получите лоялни цени и допълнителни отстъпки. Екипите поемат работата от всяка сложност и винаги носят това, което е започнало до края.

Може да поръчате от широка гама от услуги:

– демонтаж и премахване на стари мебели (включително вградени), оборудване;

– отстраняване и премахване на водопровод;

– събиране и отстраняване на строителни отпадъци за обезвреждане;

– износ на симулатори, бягащи пътеки, пиано;

– подготовка на апартамента за ремонт;

– изсушаване на апартамента – събиране и извозване на боклук и боклук;

– износ на нехигиеничен апартамент, борба с хлебарки, мишки;

– почистване на балкони, гаражи.

По-горе са изброени основните, но не всички посоки на дейност на екипите по почистване на мазета и тавани. Ето защо, ако днес трябва да почистите къщата си, изхвърлете боклука в кофата и се свържете с kostovi.