Самостоятелно извозване на боклука – по-евтино ли е

Статистиката показва, че всеки човек произвежда повече от един килограм боклук всеки ден. Хората се снабдяват с все повече неща, съответно се освобождават от стари, повредени уреди, опаковъчен материал, строителни и хранителни отпадъци. Следователно проблемът с увеличаването на отпадъците на глава от населението е доста актуален днес.

Когато комуналните служби, чиято отговорност е своевременното освобождаване на населението от частни и жилищни сгради от битови отпадъци, не се справят със задълженията си, хората трябва сами да търсят решение на този проблем, като наемат външни специалисти.

В София и софийска област компанията „Izvozvane.com“ се занимава с отстраняването на всички видове отпадъци и боклук, почистване и извозване на отпадъци – собственият им автопарк и екип от професионални товарачи качествено и бързо ще отърват всеки клиент от ненужния боклук.

Ръководството на тази компания се интересува от дългосрочно сътрудничество при взаимно изгодни условия и за удобство на клиентите предлага редица свързани услуги:

Извозва строителни, битови отпадъци с бусове;

Предлага демонтаж и износ на битова техника, вани, батерии, дограма;

помощ и товарене с хамали.

Защо е нерентабилно сами да изнасяте боклука?

Много хора смятат, че е по-изгодно да извозят боклука сами, отколкото да използвате услугите на фирма, специализирана в тази посока. Всъщност тази идея е погрешна и далеч от това – теснопрофилните компании не само осигуряват собствен транспорт, но и поемат отговорност за по-нататъшното обезвреждане на отпадъците в съответствие със законовите норми и изисквания.

Ако разгледаме независимото изхвърляне на отпадъци, за да спестим пари, тогава този въпрос е доста спорен. Добре е, ако говорим за малък обем, но в случай, че е необходимо да се отървете от обема, съизмерим с контейнер за боклук, възникват определени трудности. Дори и да разполагате със собствен камион, трябва да знаете къде и кога може да изхвърлите боклука. Нарушаването на изискванията на закона в тази част е административно нарушение и заплашва с глоба. В резултат на това, като се отървете от боклука сами, може не само да пострадате финансово, но и неволно да станете нарушител на закона.

Много по-евтино и по-безопасно е да поръчате почистване и извозване на отпадъци от професионалисти.

Компанията „IZVOZVANE.COM“ предлага отстъпки и специални оферти за нови и редовни клиенти, например предоставя отстъпки за пенсионери или при поръчка на услуги вечер. Може да се запознаете с тарифите и текущите промоции на официалния уебсайт на компанията „https://www.izvozva.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F“.