Съвети да изкарате пари, докато рециклирате боклука

Всички имаме в домовете си редица неща, които предизвикват задръствания. За да се справите с боклука и при това да спечелите някои лев е добре да рециклирате. Как може да стане това, чистачи.com предлагат да научите сега:

Рециклиране на скрап и бидони

Алуминият не е само ценен метал. За него е известно, също, че може много лесно да се рециклира. Също така, това е много популярен артикул за рециклиране. Само около 67% от тези консерви се рециклират всяка година само в САЩ. Този процент носи около 800 милиона долара за тези, които вземат консерви, бидони и други отпадни материали за рециклиране.

Малко статистика: Ако е възможно да рециклирате 100%, тогава бихте могли да спечелите допълнително 1 милиард долара.

Освен това скрап е друг материал, който се считате за боклук, който може да предложи голям брой допълнителни средства.

Тъй като металът е много печеливш, често срещано е предаването му за отпадъци. Освен алуминий, може да предавате и месинг, мед и други благородни метали, които ще донесат повече пари. Наред с това те са лесни за рециклиране, може да ги продавате в центъра за рециклиране.

Хартия за рециклиране

Рециклирането на стара хартия от картон е друг добър начин да направите няколко допълнителни лева. Подобно на много други, също така може да съберете много кутии от шкафове. Той прави около 43 милиона тона хартия, които се рециклират всяка година.

Рециклиране на пластмаса

Пластмасата, най-вероятно не вървите в права линия към автомобилните акумулатори и електроника, но е възможно да печелите пари и от нея. Ще намерите много компании, които ви предлагат пари за продажба на стари артикули като електроника и мобилни телефони.

В този случай може да отидете във фирма по рециклиране, която изкупува стари и счупени телефони, зарядни устройства, адаптери и други артикули. Нейната цел е да изключи електрониката от депата и да изхвърли безопасното. Тук може да се запознаете с цените за почистване и извозване са много приемливи.