Съвети за безопасност при ремонт и къртене

Ако сте решили да правите ремонт, вкъщи най-безопасно за вас би било, да се обадите на професионалистите от екипа на Кърти БГ за услугата кърти, чисти, извозва.  Освен, че няма никаква опасност за вас, ако оставите ремонта си в ръцете на Кърти.БГ, работата също ще бъде свършена по възможно най-качественият и бърз начин. И все пак, ако възнамерявате сами да предприемете някакви ремонтни действия, които смятате, че са по силите ви, трябва изрично да спазите всички мерки за безопасност.

Бъдете сигурни, че сте добре предпазени и сте облечени подходящо. По време на боядисване е добре да сложите предпазни очила, за да не ви влезе боя в очите. Ако имате намерение за къртене на отвор за врата, задължително е да сложите и подходящи обувки, и ръкавици в противен случай можете да се нараните.

Бъдете максимално внимателни, когато вършите каквато и да било ремонтна дейност. Съсредоточете се на 100% в това, което правите. Миг невнимание може да окаже сериозни последствия. Стойте на безопасна дистанция от машините за рязане, те са най-опасни. Не предприемайте действия, които смятате, че не са по силите ви. Само, за да спестите малко пари или да удовлетворите Егото си, не си струва да излагате живота си на опасност.

Кърти.БГ ЕООД също така предлага и извозване на строителни и битови отпадъци, до специализирано за целта депо.