Топ 5 здравословни проблеми, свързани с климатик

Ползите от съвременните технологии и откритията на човечеството, които допринасят комфорта ни са много, но както ползи, така и има недостатъци или вреда.

Въпреки, че почти не съществува човек, които да не се е убедил в преимуществата на климатици на добри цени, по отношение облекчение от знойните температури на открито, справяне с горещ и влажен въздух или твърде ниски температури, те крият и някои недостатъци. Оказва се, че съществуват топ 5 здравословни проблеми, свързани с климатик, ето и тях и това, как успешно да се справяме с тях:

Климатици приветстват с облекчение от жегата, но също така трябва да ни накарат да се замислим ако:

  1. Често страдаме от заболяване и постоянна умора

Треперейки в офиса си, зад бюрото в средата на юли – това може да е причина, да сте толкова уморени. Изследванията показват, че хората, които работят в климатизирани среди могат да изпитват хронично главоболие и умора. Тези, които работят в сгради, които постоянно се изпомпват хладен въздух също могат да изпитват постоянни дразнене на лигавиците и затруднено дишане. Това прави много от нас по-уязвими към настинки, грип и други заболявания. Разберете и как да почистите дома от негативна енергия.

  1. Суха кожа

Дългите часове, прекарани в климатизирани среди причинява сухота на кожата и загуба на влага; Ако не подпомагате кожата си с постоянна доставка на овлажнители, то много вероятно е да започнете да страдате от суха кожа.

  1. Засилва ефектите на хронични заболявания

Централните климатични системи са известни с усилване на ефектите от заболяване, от които вече може би страдате. Климатикът е известен с увеличаване на симптомите на ниско кръвно налягане, артрит и неврити, което прави управлението на болката по-трудно за тези, които ежедневно са изложени на централна климатизация. Научете как да си определите цели за отслабване.

  1. Невъзможност за балансиране на топлина

Тези, които прекарват много време в климатизирана среда стават все по-нетолерантни към горещите летни температури. Това се дължи главно на стреса върху тялото и излагането му на хладна среда за непоносимост към външния въздух. Тази непоносимост към топлината е довела до увеличаване на смъртните случаи по време на горещите вълни, които сега имат средна стойност 400 смъртни случая всяко лято. Ето и 3 начина да правите почистването толкова трудно.

  1. Проблеми с дишането

Въпреки, че климатикът на вашия автомобил може да бъде спасение, докато сте в задръстване през горещ ден, той също така може да е най-лошият нарушител. Климатроникът в автомобила ви може да циркулира милиони микроби и микроорганизми, които причиняват проблеми с дишането. Изследователи са открили осем вида мухъл, които живеят в климатици и климатроници на автомобили. Климатиците също могат да доведат до потенциално фатално инфекциозно заболяване, което води до висока температура и пневмония.