Топ светски двойки, на които направо да завидиш

Да, навярно има светска двойка, по която и ти се прехласваш и не защото тайничко си мечтаеш да си на мястото на женската половина… Така е, защото са така сладки, мили и красиви, че ти напомнят картичка.

Предлагаме ти да се разтовариш с една част от тях, а именно любимците на Холивуд и на толкова хора по света.

Преди това, обаче, добре е да знаеш, че статията е предоставена с любезното съдействие на INTERPOLEZNO.COM.

  1. Идеално семейство – да за Бен Афлек говорим, а ако го видиш на разходка с двете му най-любими жени, няма как да не ти капне мед на душата и да помечтаеш и твоят любим да изглежда един ден така с теб под ръка и детенцето ви.
  2. Разбира се винаги може да завидиш и на Катрин Хейгъл и Джон Кели, особено ако разликата в годините ти с твоя човек не е голяма. Винаги може да копираш и от тази сладка двойка.
  3. Има светски двойки, които на всякъде ходят хванати за ръце и не се притесняват нито от папараците, нито от хорските приказки. Опитай го и ти, а ако не знаеш точно как почерпи инфо от Рупърт Френд и Кийра Найтли. Те дори в разходка из кварталния пазар се държат за ръце.
  4. И отново влюбени с деца – Рийз Уидърспун и Джейк Гиленхал. Въпреки двете й деца от предишен бряг, те пресъздават идилията на щастливо семейство.
  5. Късметлийка ще кажат някой като видят Ума Търман в обятията на Колин Фърт, а сред компанията, каквато тя винаги си избира, от мускулести мъже, няма как да не ти се поиска да си на нейно място.
  6. И щом заговорихме за приятелства и партньорства, то не са за изпускане и двете сладурани на холивудското кино – Камерън Диас и Дрю Баримор. Също като най-добри приятелки, те са заедно навсякъде, дори, когато правят планове за филмовата кариера. Винаги може да ги видите в най-забавните комедийки на кино индустрията.
  7. Ексцентрични е най-точната характеристика за Брад Пит и Анджелина Джоли. Сладурите на Холивуд вече са с цяло домочадие, но все така ни карат миловидно да примигваме след тандема им.
  8. Какво да кажем и за конкуренцията на Скарлет Йохансон и Натали Портман. Двете очарователни красавици се оказаха съперници за любовта на един мъж. Какъв щастливец ще кажат мъжете, но спокойно това е само за филма, в който участваха („Сестрите Болейн).

Щом вече знаеш това, време е да се впуснеш в национално турне в търсене на него/нея.