Топ три модни аксесоара за есен-зима 2017-2018

Модни аксесоари – те са важен компонент на изображението. Знаейки тенденцията за предстоящия сезон ще сте сигурни и ще изглеждате непреодолимо и оригинални. Подобно на манията по скъсаните дънки: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/манията-по-скъсаните-дънки.

Модни аксесоари 2017-2018: големи обеци

През есенно-зимния 2017-2018 тенденция са масивни обеци. Така че забравете за скромност и дискретните бижута за ушите и главата. Именно тези обециса представени на модните писти в най-различни вариации: украсени с камъни с неправилна форма, с неочаквани материали, също е тенденция пълната асиметрия, които можете да носите в много различни по размер и форма са проектирани в същия стил. Интересни са и съчетанията по дрехи: http://wzemi.eu/2017/09/15/и-задължителното-правило-е-да-носите-д.

Достатъчно интересни модели се наблюдава при: Акне Studios, Anrealage, Christian Wijnants, Cushnie et Ochs, Dolce & Gabbana, Елъри.

Модата във вратовръзки

Дизайнерите никога не престават да учудват. През миналия сезон, отдават значимост на по-големи размери. В бъдеще тази тенденция в мъжки вратовръзки се явява и на модните подиуми в модни ревюта за студения сезон 2017-2018 и за жени. Тези аксесоари са представени в огромна гама, има ги в широките и тесните и монохромни и цветни, с една дума за всеки. Интересни са предложенията за офис дрес код в модните тенденции: http://www.interpolezno.com/5-tendentsii-v-ofis-modata на известните: Aalto, Дакс, Dolce & Gabbana, Мода Изток, Маргарет Хауъл, Thom Browne, Tory Burch.

Очила есен-зима 2017-2018

Аксесоар, който най-вероятно никога няма да излезе от мода – очилата. Този сезон дизайнерите са опитали всичко възможно. Интересни модели са тези на: Dolce & Gabbana. Доволен от своите продукти Christian Dior, Emporio Armani, Gucci, Марко де Винченцо, Marni.