За и против мебелите по поръчка

Когато обзавеждате своя дом избирате най-доброто за него. Пазарът е богат на фирми, предлагащи готови мебели, безспорно красиви и практични, но все повече хора се спират на мебели по поръчка.

Кои са плюсовете на мебелите по поръчка? Вижте един атрактивен офис стол SULLIVAN на достъпна за всеки цена.

  • Може да си поръчате размер, отговарящ точно на вашето помещение или желание, без да се вписвате в масовите стандарти.
  • Вие сам сте си дизайнер. Ако ви се иска диванът ви да е в нестандартна форма и цвят, да е облицован с хипоалергенен материал, но да изглежда по конкретен начин, с мебелите по поръчка ще получите точно това, което искате, а не това, което е налично.
  • Сам избирате материалите. Според бюджетът, с който разполагате може да конкретизирате материалите, от които да ви бъдат изработени мебелите. Уверете се от коя страна стоят мебелите ви.

Мебелите по пръчка имат и своите минуси:

  • Не винаги това, което искате и си представяте е това, което поучавате. Често фирмите, изработващи мебели не разбират истинското желание на своите клиенти или не са в състояние да го изпълнят. Когато вземете своята поръчка и видите, че не отговаря на изискванията, често е твърде късно за корекция.
  • Цената е доста по-висока. Когато нещо е направено по определени изисквания, а не стандарти, съвсем естествено е цената му да е по-голяма.
  • Няма от къде да получите предварителни отзиви. Когато си купуваме мебели от магазина ние провеждаме предварително проучване, при поръчката никога не сме сигурни какво ще получим.

Решението е ваше. Претеглете „за“ и „против“ и помислете кой вариант е най-добър за вас.