Защитниците на екрана вече повече от необходими

И, докато вече сте се убедили, че това да имате протектор на екрана е от жизненоважно значение, нека ви напомним, че само до преди няколко години не предлагаше толкова много.

Ето няколко области, в които все още може да искате прозрачен пластмасов щит за вашето устройство:

Anti-Glare: Gorilla стъклото е голямо и преди всичко лъскаво стъкло, което може да направи устройството много трудно да се види на слънце. Въпреки че не може да се наложи абсолютно предпазване от надраскване, все още има някои протектори за екрани, които дават по-матова чувствителност към вашия екран. Така спестяват от блясъка и позволяват да видите екрана, не само против отблясъци, но супер лесно да се прилага, без мехурчета.

Анти-отпечатъци от пръсти: Другото нещо, което вероятно сте забелязали, е, че докато тези устройства изглеждат страхотно с изваждането от кутията, те се покрива с пръстови отпечатъци само след няколко минути употреба. Ако не искате постоянно да го бършете с кърпа, за да изглежда добре, можете да помислите (отново) за протектор, по който е остават пръстови отпечатъци.

Друга гланцова повърхност: Дори ако екрана не се нуждае от защита, други части на устройството все още го правят. Повечето модели все още имат красива и издръжлива срещу надраскване основа. Лесно може да добавите към вашето устройство или ако просто наистина харесвате лъскав вид на устройството, има много екранни протектори, за покритие на гърба на устройството в допълнение към предната част. С тях никога няма да видите една драскотина.

Старите устройства: Ако по някакво чудо, сте си купили устройство, което вече не се покрива в драскотини, не забравяйте, че тези устройства все още са уязвими. Вземете протектор на екрана и подходящите калъфи за телефони.

Също така, не забравяйте, че докато Gorilla Glass е устойчив на надраскване, това не значи магически. Ако държите телефона си в същия джоб, както вашите ключове, по екрана все още е вероятно да се получи малко грубо надраскване. Така че, ако искате да намалите риска от грозна визия за телефона си, винаги може да добавите протектор на екрана. Достатъчно е малко предвидливост и не трябва да се справяте с драскотините отново.