Зелена рокля: Как да изберете правилния цвят и стил

Облеклото играе важна роля в живота на всяка жена. С негова помощ можете да промените стила си и да се откроявате от тълпата. Как да намерим палитрата от дрехи, които сте избрали се отразява на настроението и ако цветът е съчетан правилно, в такава рокля се чувстваш като кралица.

Темата на нашия днешния разговор е зелена рокля. Облекло на тон – това е елегантен цвят, който създава прекрасна панорамна гледка и зарежда с положителни емоции.

От всички зелени нюанси най-популярните са мента, изумрудено зелено и тъмно зелено. Заслужава да се отбележи, че този „костюм“ ще изглежда подходящо при всяка ситуация, защото тази палитра е доста практична. Той е идеален за работа в офис или фирмени партита и за нормалните ежедневни разходки. Не забравяйте, че зелените дрехи, с цялата си яркост и свежест носят известна опасност. Намерете модерни дрехи. Например, неправилни цветове, аксесоари или грим могат да са причина, притежателката им да заприлича на коледна елха, а така да загуби своята оригиналност. Това означава, че изображението им като цяло ще се окаже непълно. Единствените хора, които не могат особено да се притесняват – това са притежателките на кафява или червена коса. При тях всички нюанси на цветове се вписват перфектно. Е, всички останали ще трябва да поработят по-малко, за да намерят подходящ нюанс, който ще се вписва перфектно с цвета на очите, косата и кожата.

Ако просто не може да се намери в български магазин за дрехи класическата рокля на мечтите си, можете да се опитате да го направите сами. Не е задължително да се придържате към тривиални нюанси и модели. Опитайте с нещо различно докато сте в пробната на магазин за дрехи.

Съществуват толкова много материи и цветове като сиво, бежово, кафяво, синьо. И, разбира се, ако не искате да се придържате към класически и напълно отговарящи на бизнес стил, обърнете внимание още на бял или черен плат. Що се отнася до аксесоари, можете да използвате красивата златна и сребърна бижутерия. Но имайте предвид, че тези украшения не трябва да са прекалено големи, защото тогава просто да съсипват цялостния вид. Както може да видите в избора на модел класическата рокля има огромно количество нюанси, така че не се колебайте, а си подарете свободата да сте различни.