Класация с най-бедните квартали на света и почистване на клошарско жилище

Когато някой заговори за бедняшките квартали „Дхарави“ в Мумбай (Индия), веднага си ги представяме благодарение на филма на Дани Бойл „Беднякът милионер“ от 2008 г.

Днес ще ви представим топ класация с най-бедните квартали на света и начините да поръчате почистване на клошарско жилище.

Класация с най-бедните квартали на света и почистване на клошарско жилище

И така, бедняшките квартали невинаги са филмова тема. През повечето време те са пълни с ужасно бедни хора, дори и в най-развитите страни. Нека хвърлим бърз поглед към най-бедните бедняшки квартали в света.

1. Ванкувър, източната част на центъра.

Ванкувър е пристанищен град и третият по големина град в Британска Колумбия. По ирония на съдбата Ванкувър се смята за един от най-добрите градове за живеене. Има обаче и тъмен ъгъл на този град. Централните квартали са пълни със зарази, наркомани, проститутки, болести, мъже и жени, заразени с ХИВ. Има и черен пазар, наречен Hastings Market Street, където открито се продават крадени стоки.

2. Tent Shack, Сиатъл, Вашингтон

Стотици бездомни идват в Сиатъл, опъват палатка за една нощ и изчезват на сутринта. Но има над 250 души, които са опънали постоянни палатки тук. Тези постоянни или временни наематели нямат работа, пари и перспективи за бъдещето.

Вижте тук за: Почистване на клошарско жилище!

3. Холивуд, Калифорния

Подобно на много други градове в този списък, Холивуд има своята тъмна страна. Тези тъмни места започнаха да се появяват с бума на филмовата индустрия. По-късно, когато порнографията се превръща в бизнес, хиляди хора се стичат в този мечтан град, с цел да направят състояние. Така се появиха бедните квартали. В резултат на това се увеличи престъпността, злоупотребата с наркотици и проституцията.

4. La Courneuve в предградието на Париж

На няколко километра извън града има район, в който престъпленията са станали нещо нормално. Общността на La Courneuve започва да расте през миналия век, поради притока на имигранти от Близкия изток. Първоначално властите не видяха това като заплаха.

5. Бедняшките квартали на Дубай, Обединени арабски емирства

Дубай е огромен град с хора от цял ??свят, пътуващи в търсене на работа и пари. Почти 99% от населението е неместно. В допълнение към най-скъпите инфраструктури, тук лесно може да видите бедняшки квартал, който кипи от много хора. Местните жители на Дубай също са известни с пристрастията си към не местните жители. Тъй като световната икономика е в упадък от 2009 г. насам. Хиляди работници, блокирани в този град, са принудени да живеят в невъобразими условия.

Това беше нашата топ класация с най-бедните квартали на света, а за начините да поръчате почистване на клошарско жилище, четете повече в самия сайт: https://www.evro.center/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5.