Дезинфекция на леглата

Всички легла в дома ви могат да бъдат приятно място за различни микроби и бактерии. Но преди да купите ново легло, препоръчваме почистване и дезинфекция на старото. Имайте предвид, че постелята също трябва да се дезинфекцира след заболявания.

Още по-сериозно стои въпроса ако е имало смърт или сериозна зараза на болен. Вижте повече за почистваща фирма след смърт на адрес: http://bezvredno.com/preparati-sled-smart-sofia.

Какъвто и да е повода за почистване, преди всичко, пазете ръцете и лицето си. Използвайте специални ръкавици и маска.

Всички деликатни легла и постелките за тях, които не могат да се мият в пералната машина, трябва да бъдат измити ръчно. Използвайте топла вода и много слаб препарат.

И сега подгответе специален почистващ разтвор. Смесете 1-а чаша белина с един галон вода. Използвайте бутилка спрей за по-лесно нанасяне.

Нанесете върху повърхностите, които не могат да се измият и оставете да изсъхнат на въздух.

Ако използвате постелки, които не могат да се мият в перална машина, измийте ги в гореща вода, като добавите лек препарат.

Оставете леглото да изсъхне на въздух или използвайте най-горещата степен на сушилня.

Някои хора не обичат да използват избелващи средства, в такъв случай може да замените с нетоксичен алтернативен почистващ препарат. Прочетете внимателно етикетите.

Също така имайте предвид, че при избелване не трябва да се използват съчетания с други химикали.