ИСКАТЕ ДА НАДСТРОИТЕ ВАШАТА КУХНЯ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ?

За много от нас кухнята не е просто място, където се храним. Тя не е и само място, където приготвяме храна, но и място за спокойни, интимни разговори със семейството и приятелите.

Понякога подобни разговори могат да се задържат почти до сутринта, което означава, че именно в тази част на къщата прекарваме голяма част от времето. Ако добре организирате това пространство ще имате много повече настроение и възможност за поводи да се събирате в тази част на дома.

Наред с това няма да правите ремонт на всеки няколко години и ще си купите нова среда? Първо, не е евтино; второ, ремонтът е занимание за много търпеливи, защото живеенето в апартамент, където някои помещения се довършват много трудно. Трето, възниква въпросът: къде да поставим старите мебели?

За последното на помощ се вярват услугите на hamalski.com.

За щастие има и други опции за актуализиране дизайна на кухнята и не бива да изпадате в неоправдани разходи.

Промяна в цветовата схема

Не е необходимо напълно да промените всички мебели или да залепите отново тапети. Може просто да замените фасадите на шкафове и чекмеджета или да ги боядисате. Сега повечето производители и магазини предоставят възможност за покупка на готови фасади от голямо разнообразие материали и голямо разнообразие текстури и цветове. Това е особено подходящо за тези, които са купили готова кухня в стандартни размери. А когато рисувате, може да използвате трафарет, за да приложите рисунка, която допълнително ще подчертае индивидуалността на вашата ситуация.

Внимание към детайлите

Може също така да направите интериора по-интересен, като актуализирате обковът. Това ще ви помогне да придадете нотка от древността или, обратно, авангард.

Цялата стая ще изглежда напълно нова, ако промените стила и цветовата схема на завесите за прозорци или лампи. Тук може да експериментирате, включително с точково осветление.

Подмяна на работните повърхности

По правило плотът е тази част от всяка кухня, която е подложена на ежедневни натоварвания. Тук готвим за почистване с различни химикали. Разбира се, такава кухня се износва по-бързо от всичко друго. За да заменим плота, може да използваме, както евтини материали, например, ламинирани плочи от дървесни частици, така и най-екзотичните опции като мрамор и камък. Всичко зависи от наличния бюджет и въображение.

Можем да ви помогнем да надстроите вашата кухня. Можете да получите от нас услуги по изхвърляне на стари кухни и да разгледате цени за изхвърляне на електроуреди. Щом сте направили тази стъпка, лесно може да се насочите към голямото разнообразни фасади и готови продукти на пазара.