Извозване на стари мебели от апартамент – характеристики на услугата

Извозване на стари мебели може да е следващата услуга, която да ви се наложи да ползвате. Предложението е на фирма „извозва.сом“ за тези, които решат да променят обстановката в апартамента, на вилата или в офиса. Работи се на три етапа:

Приема се заявката;

Отива се на място и се прави оглед;

Демонтира се, товари се и се извозват стари мебели до мястото за изхвърляне.

Преценява се ще има ли достатъчно капацитет да се премахнат стари мебели с големи размери. Например ненужен бюфет от  старите „бабини“ времена или двойно легло с пружини. В зависимост от количеството на обзавеждането и неговите характеристики може всичко да се натовари на автомобил бус с товароносимост до 3,5 тона.

Важна характеристика на микробусите е тяхната маневреност, която позволява да се шофира близо до точката на товарене дори в тесни пространства, ниски арки и трудни пътеки на сложни дворове. Освен това товарният автомобил трябва да отговаря на категория В, което означава, че няма никакви пречки да се движи в града, както за камионите с голям обем. И освен това, няма да се налага да се плаща повече за неизползвано пространство при транспортиране, да речем, на един шкаф за телевизор, както би било с камион с по-голяма товароносимост.

Защо е по-добре да поверите извозване на стари мебели от апартамента на специалисти? Първо, не е възможно просто да изнесете шкафове, скринове и легла в общо контейнер за боклук. Едрогабаритните отпадъци трябва да се изхвърлят в специални контейнери, с които не всички дворове са оборудвани. Второ, за разлика от модерните мебели, изработени от леки материали, маси и пр. са направени да издържат векове и често от масивни тежки листове и дъски, така че е доста трудно да ги донесете сами до най-близкото сметище. Много по-лесно е да работите с Извозва.сом: просто се обадете и решете въпроса със своите мебели във всяко количество, независимо дали е библиотека или кухненски комплект от 15 елемента.

Как да извозите стария боклук от апартамента

Компанията Извозва.сом предоставя услуга за извозване на стари мебели в цяла София и столична община, което означава, че винаги са готови да помогнат да премахнете износените интериорни елементи от лятната къща или от апартамента, разположен в предградията. Случва се да има нужда от нощен транспорт. За екипите няма да е трудно, защото работят денонощно. В същото време товарачите ще извадят големи шкафове от апартамента „без излишен шум и прах“:

За да направите поръчка за извозване на стари мебели от фирма извозва.сом, просто попълнете се свържете на адрес https://www.xn--80adasbd8b.com.