Как да жонглирате с много проекти

Работата по множество проекти е един чудесен начин да се побъркате. Тук са 7 съвета да жонглирате с много проекти и да постигате напредък.

Има една коварна болест храненето в света – това е нашето убеждение, че можем да направим всичко и то наведнъж. За жените, това се нарича „супер-синдром на жената“. При мъжете това се нарича „амбициозен.“

Резултатът е 60 часа на седмица, огромно количество натрупана вина, купища обаждания за продажби, които не се случват. Или още по-лошо е, опитът да се работи върху две и повече неща, при което мозъкът става на каша. Тук може да видите всичко необходимо за вашия офис: http://bginformacia.eu/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81.

Това е, което води до прекомерна ангажираност, а това дали ще е с или без резултати, зависи изцяло от вас!

Тук са 7 бързи съвети за справяне с този вид на прекомерната ангажираност:

Съвет # 1: Помислете над приоритетите си

В случай има три проекта: създаване на уеб сайт, разговори по телефон и работа по текущите проекти на клиенти.

Най-важното е, текущи проекти на клиента да покажат качествени резултати за клиентите, които да са резервоар за бизнеса.

Следващ приоритет е да направи проучване в разговори, за да се установи, кое е най-правилно за този тип бизнес.

В края на краищата, ако клиентите купуват от уста на уста, телефонните обаждания могат да се окажат нежелани. Тогава опитахте и с друга техника, която да подобри комуникацията ви. Такава може да разгледате тук: https://www.office1.bg/CANON+PIXMA+G2400+%D0%9C%D0%90%D0%A1%D0%A2%D0%98%D0%9B%D0%95%D0%9D+%D0%9C%D0%A4%D0%A6+3%D0%B21-c3735-a2025101532/.

Съвет # 2: преразгледайте предположенията за това какво е необходимо

Това е просто едно предположение , че бизнес се нуждае от уеб сайт.

Необходимостта от уеб сайта може да бъде във въображението. Може би една страница или две от текст е всичко, което е необходимо. Може би нещо повече.

Може би на уеб сайтът трябва да отпадне изцяло, докато не бъде доказана необходимост от това хората да питат за него.

Съвет # 3: Последователност, когато е възможно

Може би ви трябва човек, който работи най-добре, като се фокусира върху нещо в даден момент. Това всъщност е вярно за много хора, въпреки че често забравяме за този факт.

Съвет # 4: Поставете време за граници

За да се запазите мозъка си щастлив, вместо да работите по всички проекти наведнъж, определете фирмени граници и време. Чрез създаване и поддържане на срокове, вашият мозък може да се потопи в един проект и да знае, че през следващата седмица, друг проект ще постигне напредък.

Съвет # 5: Поставените граници в различни мащаби

Ако сте достатъчно концентрирани във времето, за да се изгради инерция, трябва да има предварително определен момент, когато следващия проект ще постигне напредък.

Съвет # 6: Поставете граници при максимална мотивация

Задаването на границите, които работят за вас е изкуство. Трябва време, за да се направи реален напредък. Ако мислите за резултата при постигане на дадена цел, винаги ще сте по-мотивирани.

 Съвет # 7: Времето като Пътеводител за действия

Ако се затрупвате с работа по няколко големи проекта наведнъж, то спрете и преразгледайте плана си. Преглед на приоритетите, оттегляне от проект, които няма смисъл ще ви даде последователен фокус с граници от време, за да мотивира в потока, който сте избрали.