Какви актуални модели маратонки са на мода сред дамите

Напоследък дизайнерите залагат на удобството и комфорта, а и в очакваната 2022г. продължава традицията. Сега всички видове спортни обувки могат да се видят не само във фитнес залите или по улиците, но и на популярните модни подиуми. Това е засилено още повече от факта, че моделите са допълнени едновременно с кецове и рокли.

Ако разгледаме моделите актуални маратонки, то те си имат свой собствен подвид. Например, маратонките за улицата са подходящи не само за спортни дейности, но и за излизане на улицата.

Дизайнерски обувки

Обувките на марката Chanel, например са с класически разпознаваем стил. При тях маратонките се различават по цветовете си, които във всеки отделен вариант са най-добрите. Също така моделите имат разлики в подметката. Има специално удебеляване на петата за допълнителен комфорт при ходене. Ако харесвате сдържани мотиви, тогава тази опцията, която ще ви хареса.

Най-новите колекции от световно известната марка Nike са направени в свежи, ярки и светоотразяващи нюанси. Такива са фуксия, светло зелено и жълто.

Най-популярният модел сред жените е Nike Air Max, който има подметка, изработена по поръчка. В областта на петата можете да намерите специална капсула, която осигурява отлично омекотяване при движение. Като цяло този модел е бил замислен като маратонки, но момичетата го харесват и така, решават да го използват за други цели.

Стилът на маратонки от Adidas може спокойно да се нарече абсолютен хит, за ежедневието. Това е най-добрият вариант. За спорт, обаче, би било по-добре да изберете нещо друго. Ярките характеристики на търговската марка – горнище от естествена кожа, равна подметка, дебел език и разбира се три ивици, за които не може да се говори. Има модели, затворени до глезена.

Моделите актуални маратонки изглеждат стилни. Тяхната силна страна е черена подметка на петата и връзките. Ясно е, че такива маратонки едва ли са подходящи за спорт. Масивната подметка е достатъчно висока, а цветът е бял.

Маратонки, кецове и слипони

От няколко години на мода са маратонките в резултат от експеримента на дизайнерите. Snickers се появяват, пред нас в най-различни образи – с шипове, със златен връх и пр. Можете да намерите модели, които изобщо не са като спортни обувки. Що се отнася до маратонките, модата ни кани да носим ярки нюанси, както едноцветни, така и няколко цвята едновременно.

Истински шедьовър могат да се нарекат маратонките, които имат цветовете на знамената на различни страни, както и обувките на цветя. Има черно-бели опции и монохромни, с една дума, изборът, както винаги, зависи от купувача.

Кожените маратонки имат предимство при носенето им. Те изглеждат абсолютно органични. Може да гледате ревюта на дрехи и така да добиете представа за актуалните модели и съчетания на маратонки с облекла.

Спортен тип чехли с равна подметка обикновено се наричат слипони. Те са изработени от памук и имат специални еластични ленти отстрани. Това, улеснява обуването и събуването им. Предимството се крие в лесната грижа за такива обувки, класическата версия е направена в черно. За почитателките на необикновените решения има и модели с цветна подметка и всякакви интересни щампи. Сега изключително актуални маратонки на мода може да разгледате и в официалната страница на сайта maratonki.info.

Не може да се пренебрегне такъв стил. Той е по-актуален от всякога. Този стил предполага избор на кецове в метален или златен цвят. Насърчават се и спортните кецове с пайети. Едноцветните бели маратонки със забележими ципове в златни тонове също са много популярни, сред момичетата. Всички те са алтернатива на цветовото разнообразие. Е, щом вече знаете толкова много, защо да не опитате!