Какви цветове в интериора са на мода през сезон пролет/лято 2023

Когато заговорим за актуалните цветове и тенденции, които ще доминират през пролетта и лятото на 2023 г., специалистите насочиха вниманието ни към 15-те цветови нюанса, които трябва да говорят за обновяване и прераждане на жилищата ни.

Това трябва да стане, след дълга и студена зима, а тук на помощ се явяват услугите за извозване на стари мебели на Bulkom.com.

Медени нюанси на корали, ясни ярки сини и плодови тропически портокали са някои от смелите цветови нюанси на 2023 г. Експертите представиха 10 нюанса, които „интегрират традицията и иновациите, смесвайки нашата нужда от яркост и жизнена позитивност с успокояващи нюансирани тонове“.

И така, въпреки че тези цветове са избрани да отразяват тенденциите в модния дизайн, идеите на експертите могат лесно да бъдат включени и в плановете ви за ремонт на дома. Преди това ви съветваме да се отървете от всичко старо и излишно. Поръчайте Извозване на стари мебели.

Винаги можете да комбинирате елементи като пердета и декоративни възглавници в топли и смели цветове, като розово или лак и да създадете перфектен баланс в конкретната спалня или всекидневна.

Тук са и класическите елементи, които насърчава тези пет нюанса, предназначени да внесат мир и спокойствие в живота ни. Ето как са описани:

Стриди;

Приглушено сиво;

Нежна праскова;

Деликатна праскова с мека нотка;

Сладък млечен шоколад (кафяв).

За да създаде тази цветова палитра, може да се ръководите от концепцията за контраст.

Цветовете за Пролет/Лято 2023 са прекалибрирани за новата ера, в която навлизаме. Съчетавайки бягството от ежедневието с реалността, здравето и радостта. Добавяйки ги в новите си мебели и дизайн вие прегръщате изследването на екстремния контраст в настроението и цветовете.

Ето по-смелите нюанси и техните ярки описания:

Чери домат – представлява примамливо червено, което хваща окото;

Пролетен минзухар – флорално лилаво, което цъфти весело в началото на пролетта;

Айс Манго – е цвят пресъздаващ плодов портокал с тропическа нотка;

Пламтящо жълто – това е топъл слънчев лъч;

Розов космос – представлява градинско розово, което насърчава контраста с всички останали нюанси;

Въздушно синьо – пресъздава синьото на безоблачно небе;

Райска ябълка – копринено коралово с медени сенки;

Титанит – това е жизнено и блестящо жълтеникавозелено;

Синя лимонада – претворява се в ярко чисто синьо, което наелектризира палитрата;

Андски тукан – това е екзотично зелено, напомнящо за планинска гора.

В заключение:

Предвиждайки нашето бъдеще, ние прегръщаме свободата да изразяваме колоритно нашата индивидуалност без ограничения. Творческо издание, което надхвърля предишните норми и ни помага да адаптираме и измисляме нови цветови двойки и контрастни хармонии е именно във възможността да изразим себе си, чрез проектиране на своя дом, по начин, който на нас ни харесва.

Източник: https://www.bulkom.com/ceni-izvozvane-stari-mebeli-sofia.