Какво да имате предвид при избора на кухни геномакс

Всяка домакиня мечтае за уютна и удобна кухня. Изборът на кухненски мебели днес е толкова голям, а и може да задоволи всяка нужда. И все пак, преди да избирате измежду много кухни Геномакс, своята, правилната кухня, си струва да отговорите на следните въпроси:

Какъв е съставът на вашето семейство? За колко души трябва да са предназначени мебелите? Ще може ли да се готви едновременно от две домакини?

Вие и вашето семейство ще вечеряте ли в кухнята? Колко хора ще се съберат на кухненската маса и колко пъти на ден?

Колко често ще готвите? Може би закуската ви се състои от чаша кафе, обядът е на работа или в кафене, а за вечеря правите предимно салата. Въз основа на това решете, каква маса да купите. Дали тя да е кухненска маса; маса за хранене, а може би сгъваема маса ще е достатъчна.

Правите ли, друго, освен да готвите в кухнята? Може би тук се отпускате, събирате се с цялото семейство и приемате гости, а вечер и работите.

Вземете решение за цветовата схема на вашите кухненски мебели. За да изберете правилния цвят за кухнята, вземете предвид не само личните си предпочитания, но и осветлението, цвета на стените, тавана и пода.

Как смятате да използвате наличното кухненско пространство? Доволни ли сте от размера на стаята? Ако кухнята е малка, ще я направите ли по-голяма? Имате ли желание и възможност да комбинирате кухни Геномакс с хола или ще трябва да се задоволите с това, което имате?

Колко работна повърхност ви трябва? Колко висока трябва да бъде масата? Какви домакински уреди ще бъдат поставени в кухнята (включително информация за нейните размери)?

Имате ли нужда от допълнително осветление?

Колко храна смятате да съхранявате в кухненските шкафове? Правите ли зимнина или планирате да държите всичко в кухнята?

Как трябва да бъде организирано работното място? От различни варианти за разположението на „работния триъгълник“ – мивка, печка, хладилник – изберете този, който ви подхожда най-добре.

Имате ли домашни любимци, храните ли ги в кухнята?

Вашата кухня има ли надвеси, ниши или неправилни ъгли? Как искате да ги използвате?

Къде се намират комуникациите (вентилационни канали, електрически контакти, водоснабдяване, канализация)? Ще оставите ли мивката и печката там, където са, или ще ги преместите на друго място? Колко изхода са необходими в зависимост от броя на уредите?

След като имате отговори на изброените въпроси, можете да изберете правилната кухня. Това означава, че е време да отидете в салона за кухненски мебели или да се обадите на специалист у дома. Време да поръчате своята кухня Геномакс!