Картини за рисуване по номера на БГ език ще са следващото ви любимо хоби – гарантираме ви

Комплектите за рисуване по числа бяха модерни в миналото и се завърнаха с гръм и трясък.

Ако и вие търсите разтоварващо хоби, с което да се захванете през уикенда, няма нищо по-добро от комплект за рисуване по номера, за да започнете посетете сайта estela.bg.

Какво е картини за рисуване по номера на БГ език?

Paint by numbers е система, при която една картина се сегментира във форми и се маркира с номера. Всяко число отговаря на определен цвят и веднъж попълнено, изображението се превръща в завършена картина.

Първото рисуване по номера датира още  от 16-ти век и е въведено от Микеланджело по време на големия Ренесанс. Той използвал този метод, за да назначи части от тавана си за рисуване на своите ученици, за да предотврати всякакви грешки в завършения дизайн.

Четка, потопена в боя

Днес рисуването по числа е подход, който е обичан от хора от всички възрасти по света. Доказано е, че рисуването предизвиква значително намаляване нивата на стрес и помага за укрепване на емоционалното и физическо благополучие.

Очарованието в рисуването по числа

Може да свързвате изкуството рисуване по числа с вашето детство. Но може да бъде много успокояващо за тези, които са нови в концепцията или я преоткриват като възрастни.

Работата при картини за рисуване по номера на БГ език ви позволява да се потопите в повтарящата се задача да попълните цвят със съответния номер. 

Комплектите за рисуване по номера включват парче платно или хартия с очертан и номериран избран от вас дизайн. Той също така ще включва различните бои цвят и различните четки за рисуване, необходими за произведението.

В един комплект „Направи си сам“ има указания, които обясняват на БГ език подробно процеса на рисуване по номера, но задачата е относително проста.

Всичко, което трябва да направите, е да запълните белите полета върху платното с боята. Ще знаете точно кой цвят да използвате за кой номер, защото контейнерите с боя са етикетирани с номерата.

В зависимост от това, колко сложен е избраният от вас дизайн, може дори да смесвате и комбинирате бои, за да създадете нови цветове.

По-голямата част от времето ви ще бъде прекарано в безсмислено рисуване, така че и тялото и мозъкът да могат да се наслаждават на почивката. Най-добрата част от рисуването по числа е неговата лекота на използване. Именно това не отдава значение какви са вашите артистични способности. Ще можете да се насладите напълно на дейността.

Перфектната карантинна дейност:

Завършването на произведение на рисуване по номера ще изисква от вас да му посветите известно време. Тъй като повечето от нас са заседнали вкъщи през повечето време в наши дни, картини за рисуване по номера на БГ език са идеалното занимание, което ще ви помогне да прекарате времето си.

Ако търсите начин да занимавате ума и ръцете си, то комплектите за рисуване по номера са идеални за вас. Сайта estela.bg предоставя първокласни комплекти за рисуване по номера за художници от всички възрасти и умения, персонализирани специално за вас! Свържете се, за да поръчате един, още днес.