Маркетинг стратегия за малкия бизнес

Независимо дали току-що сте започнали малък бизнес или търсите начини за привличане на повече аудитория към бизнеса, тук са най-добрите стратегии за пускане на пазара на вашия бизнес, докато в крайна сметка спестявате пари! Време е да научите повече за изработка на сайт.

Топ маркетингови стратегии за малкия бизнес:

# 1: Поставете си цел и с ограничен бюджет

Първата стъпка към маркетинга е определянето на крайните игра и на стратегии с бюджета. Първият въпрос: „Какво искаш?“. Търсите ли популярността на марката или реализации?

Съвети към момента:

Опитайте с голям интерфейс за управление на малки бюджети и следете парите си ефективно.

Започнете приоритизиране на целите си. Какви са вашите най-неотложна нужда и най-важната дългосрочна цел?

# 2: Маркетингът е един и същ начин, ако искате да направите положително въздействие, което ще трябва да прекара част от бюджета за платени реклами при търсене, дисплейни реклами, социални реклами и т.н. Това дали ще платите за бърза реклама или услуги за интернет присъствие, или ще използвате AdWords, или калкулатор на разходите, помощ в началото определено ще ви е нужна.

# 3: Как да използвате Google

Като най-широко използваната търсачка, Google има излишък на предложения, които могат да помогнат на вашия бизнес с онлайн магазин. Като част от инициатива, Google дава възможност на всеки да постави местния бизнес онлайн. Според доклади, предприятията, които имат онлайн присъствие растат с 40% по-бързо от тези, които не го правят. Ако сте изпуснали влака, сега е време да популяризирате онлайн банда си.

# 4: Анализирайте текущото си присъствие в социалната медия. Къде виждате попадат най-големите ви ангажименти? Регистрирайте се, за някои социални инструменти!

# 5: E-mail маркетинг

Когато имате малък бизнес, имейл маркетингът е една добра възможност за установяване на лоялност. Много хора проверяват електронната си поща на телефоните си, така че се уверете, че вашите имейли са удобни за мобилни устройства.

# 6: публикуване на блог

Блогингът не е само забавление. Той може да бъде изключително полезен за брандиране. Вашият фирмен блог е мястото, където трябва да се покажете на потенциалните клиенти и фенове, че сте експерт във вашата област и са зависими от насоки и съвети.

Можете също така да използвате тази платформа, за да се похвалите! Всичко, от възлагане съобщения, изпълнения на проекти, големи постижения, коментари може да е вашата честна игра.

Качеството пред количеството, но последователността е важна. Поемете ангажимент за публикуване на нов блог пост най-малко веднъж седмично.

Уверете се, че сте оптимизирани за SEO, чрез оптимизация на сайт, така че хората да могат да намерят вашето блог съдържание.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.