Почистване на терени – променете бързо интериора на къщата

Знаете ли, че може да промените интериора на къщата бързо с почистване на терени:

Колкото и добра да е къщата ви, с времето ситуацията става скучна и започвате да се чудите, как да промените интериора, без да навредите на портфейла и нервната си система. Имаме няколко идеи и трикове, от екипа на Izvozvane.com. Те ще ви помогнат да превърнете вашата крепост, в нещо ново и интересно, при това само за няколко часа.

Коридор

Вероятно ще се съгласите, че коридорът е огледалото на къщата. Въпреки, че често нейните собственици не обръщат необходимото внимание. От суха, чисто функционална стая може да направите помещение, в което да поканите гости. Ето, защо, дайте живот на експериментите. Ако стаята е проектирана в тъмни цветове, не бъдете мързеливи и създайте ярък колаж на стената. За целта може да използвате интересни занаяти или дори семейни снимки.

Изображенията могат да се възпроизведат, например, като напишете до всеки портрет нещо като „не забравяйте да вземете боклука или да свалите обувките си, защото мама също обича да релаксира, освен да чисти“. И, ако поставите ярка или нестандартна форма (например във формата на слънце) на пода, пътека или килим, тогава гостите определено ще отбележат вашата находчивост.

Хол

За да придадете жар на хола, направете го възможно най-удобен. Със сигурност тази стая е най-често посещаваната от гостите, така че те помнят точно в кой ъгъл се намира подовата ваза и как полилеят е съчетан с лампата на стената. Така, внасяте нещо ново в интериора. За целта предвидете почистване на терени, а след това купете интересна масичка за кафе с резбовани крака или красива подова лампа, за да създадете по-интимна атмосфера. Между другото, какво ще кажете за малък фонтан? Веднага щом чуете звънеца, стартирайте фонтана и едва след това побързайте да отворите вратата.

Не забравяйте, че за да избегнете усещането за запълване на стаята с несъвместими предмети и неща, трябва да помислите, върху важни детайли в декора. Така, например може да изберете модел върху нов тюл, да съответства на модела на полилея. Или просто се опитайте да запазите елементите на декора в една и съща цветова схема, като редувате само нейните нюанси.

Между другото, сувенирите, донесени от пътувания, не трябва да се съхраняват в кутия, те трябва да бъдат в хола.

Спалня

Спалнята е място, където човек трябва да почива с тялото и душата си. Ето защо, тук е много важно да се заобиколите с неща, които са скъпи на сърцето ви и приятни за очите ви. Първоначално трябва да преобладават спокойни и топли цветове. Направете си услуга, купете малък пухкав килим, на който ще се радвате всяка сутрин, без да ставате повече на студения под.

За да придадете специална интимност на любимия си оазис, купете еротична снимка или окачете огромна обща снимка на стената. Не трябва да се занимавате с нарцисизъм, като окачите само снимката си на стената, ако не живеете сами. По този начин ще тласнете любимия си към идеята, че сте фокусирани само, върху себе си.

Кухня

Ако всичките ви кухненски прибори са скрити от любопитни очи, експериментирайте. Помолете съпруга си да закове специални закачалки за кухненски прибори и да ги окачи.

Също така се опитайте да замените контейнерите за насипни продукти с по-интересни. Със сигурност тези, които имате в домакинство, отдавна са излезли от мода или са се износили.

И най-бюджетният вариант са магнитите за хладилник. Те ще ви помогнат да запазите рецептата за любимия чийзкейк или специалното кафе, че дори да напомнят на детето ви да яде здравословна каша или да пие мляко с какао.

В заключение:

Както можете да видите, не е трудно да промените интериора на къщата и да направите цялостно почистване на терени. Основното е желанието, въображението и малко време. С тези три съставки, вашата крепост ще стане още по-надеждна и удобна.

Повече идеи и съдействие търсете на сайта: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove.