Правила за извозване на стари мебели Пловдив

Знаете ли, че не е никак лесно да се отървете от старите мебели сами? За това си има т. нар. „чалъм“ и начини, за да бъде спазен законовия ред. Какви са тези правила и кой може да ви съдейства, предлагаме ви да разберете сега:

Правила за извозване на стари мебели Пловдив

Повечето хора, започвайки ремонти в къщите и апартаментите си, разбират, че старите предмети не се вписват в новия интериор. Тогава възниква въпросът как бързо да се отървем от ненужните неща? В този случай трябва да се обърнете към хамалска фирма, която предоставя изгодна услуга – изнасяне на стари мебели от апартамент с хамали.

Актуалност на услугата извозване на стари мебели Пловдив

Под термина стари неща повечето хора имат предвид:

Шкафове;

Скринове;

Легла;

Хладилници;

комплекти мебели;

и т.н.

Извозване на стари мебели Пловдив

Доста е трудно да се отървете сами от такива обемисти вещи, имате нужда от собствен транспорт, физическа сила и помощта на приятел. Почти всички габаритни неща, които трябва да бъдат изнесени от помещенията, трябва първо да бъдат демонтирани. Оказва се, че освен физическа сила и нерви, ще ви трябва и време в търсене на подходящи инструменти за демонтаж.

И, дори и след като се справи с всички горепосочени проблеми, след анализ на огромен бюфет или килер, собственикът на апартамента има въпрос – къде да го постави? Всъщност такъв боклук не може да се поставя в кофите за обикновен боклук и също така е невъзможно да се остави близо до входа. Следователно ще трябва самостоятелно да организирате изнасянето на стари неща на градското сметище.

Защо да правите толкова голям обем работа, ако просто трябва да се обадите на транспортната компания и да поръчате услуга за извозване на стари мебели от апартамента?

В същото време, ако сте си наели фирма, на посочения от клиента адрес ще пристигнат специална кола и товарачи с богат опит в тази област. Те внимателно ще разглобят огромните мебели, без да повлияват на нивото на ремонта, ще ги изнесат от апартамента, ще ги натоварят в кола и ще ги занесат за рециклиране. Трябва да се отбележи, че цената за такава услуга в Пловдив е повече от достъпна.

Предимства на услугата извозване на стари мебели Пловдив

Основните предимства на услугата извозване на стари мебели Пловдив от апартамент са:

Индивидуален подход към всеки клиент;

Служителите на компанията ще изберат най-удобния за клиента час и ще пристигнат в ясно уговорено време;

ползотворно сътрудничество;

Клиентът не трябва да прави нищо сам, служителите на хамалската фирма ще направят всичко сами на високо ниво и на достъпни цени;

спестявайки вашето време, енергия и нерви.

Хамалската фирма изцяло се грижи за изнасянето и изхвърлянето на ненужни вещи, спестявайки клиента от множество евентуални проблеми.

В зависимост от изискванията на клиента, обемът на работата и размерите на старите мебели, фирмата може да предложи помощта на няколко товарача (от 2 до 6 души) и специална такелажна техника. За ускоряване на работния процес служителите на фирмата изнасят дребни мебели и ненужни вещи без демонтаж и ги товарят в служебния автомобил.

Plovdiv.bg.services ще ви помогне да се отървете от стари ненужни вещи спретнато, бързо и при изгодни условия.