Как да създадете небрежен стил в интериора на луксозни имоти

„Casual” е свободен и динамичен стил и се използва не само в дрехите, но и в интериора. На работното място това е правилното разпределение на пространството, удобните дървени мебели, естествените материи. За в дома или апартамента, това е на първо място удобство и уют и много свободно пространство.

Как да претворите своето жилищно пространство, в идеята за луксозни имоти, разберете тук:

Коридор

Едно просто решение за вашия коридор може да е система от куки, инсталирани на дървена чиния или опъната мрежа, върху която може да окачите всичко, което харесвате: обувки с токчета, чанти, чадъри, раница или дрехи. Освен това, дори децата сами ще се справят спокойно с тази задача, ако куките или мрежата са поставени до пода.

Кухня

Небрежната кухня, разбира се е от дърво. Въпреки, че  се смята, че пластмасата е подходяща ако допълвате интериора с шарени, райета, полка или флорални пердета и покривки. Може да украсите, според вкуса си с много цветни детайли: дантела, буркани, тигани. Защото „случайното“ е на първо място, а то изисква свободата, пространството. Не бива помещението да е гъсто натъпкано с неща.

Баня

Подредете си красивите бутилки по рафтовете, окачете ламинирана картина, оставете на показ няколко забавни играчки, които не само ще придадат флирт и комфорт, но и ще играят ролята на антидепресанти по време на водни процедури.

Спалня

Основното нещо в спалнята, разбира се, е леглото. Изберете, инсталирайте и украсете го така, че да искате да лежите, върху него при всяко ваше настроение. Опитайте се, да изберете бежов, теракот или млечни тонове за декорация. И най-важното, не забравяйте да затъмнените завесите, защото те създават усещане за комфорт, някаква изолация на тихия кът от суматохата на живота. Декоративните възглавници и най-важното – мекият пухкав килим, са основните детайли на небрежния стил в спалнята. Този детайл от интериора трябва да ви накарат да почувствате мекотата и уютът.

Хол

В небрежния стил на хола, вместо килим се използват малки пътечки с етнически мотиви, голяма решетка или широка ивица. Животинските кожи или техните изкуствени аналози, разпръснати из стаята на различни височини, са подходящи.

За стила на луксозни имоти, основното е използването на естествени тъкани: завеси и тапицерия. Интериорът трябва да бъде украсен с дървени панели, свещи и свещници във всеки дизайн, до голяма степен припокриващи се със стила на кънтри. За да намери своето и модерната пластмаса с прозрачни повърхности в „ежедневните дейности“, обърнете внимание на цялото смесване. Тук, от значение са индивидуалността и комфортът на апартамента, подчертавайки вкуса и оригиналността на домакинята. Последните не трябва да бъдат загубени.