Вашият уеб сайт може да вреди на бизнеса ви

„Един непрофесионално направен уеб сайт може да нанесе повече вреда върху репутацията, отколкото ако нямате уеб сайт …“

Може би вече имате сайт, който не работи, или сте чували истории от други бизнес колеги, че някой уеб сайт не работи? Вижте кой може да ви помогне – дъ вайкинг.

За съжаление силата на интернет и идеята да се подобри бизнеса е разработила лоша репутация заради количеството на лоши уеб сайтове, които са съществували. Интернет е пълен с лошо проектирани сайтове, които имат лошо съдържание и изображения, които са зле в продажбата, объркващи и не са свързани с общите маркетингови цели на бизнеса.

Някои уеб разработчици са проектантски фирми, които се концентрират върху това как „изглеждат и се чувстват“, други залагат повече на програмните и техническите аспекти на всеки проект и предлагат по-малко динамични подходи за проектиране. Всъщност основна цел е постигането на целите на бизнеса и дизайна, следвайки технически фактори, които идват с разбирането.

Разбира се, винаги има някой, който ще препоръча наемане на вашия тийнейджър възраст племенник, който изглежда да се знае много за интернет. Въпреки че много малки предприятия се качват на тази опция, за редица това е най-лошият избор, който може да направите.

Не омаловажавайте уменията на тийнейджъри. Едва ли има някой по-запознат с HTML програмиране или графичен дизайн, няма да се компенсира липсата на опит повече. Помислете за това или директно си потърсете професионална помощ.

Помислете за сайта, но предвидете и маркетингова стратегия за вашия бизнес. Това е еквивалент на представянето на най-добрия представител на фирмата, за най-желан потенциален клиент. За да стане това, бдете убедителни.

Създаване на голям сайт, който ще стане най-добрия продавач и наистина е форма на изкуство, което отнема много години на знания и опит в областта на маркетинг, дизайн, брандинг, продажби, комуникации, технологии, осигурява качество и изграждане на отношения. Това отнема един талантлив екип и опитен мениджър по проекта, за да го направи успешно и с по-малко стрес всичко, колкото е възможно.

В действителност, ако целта ви е да спестите пари, концентрирайте се върху бизнеса. Използвайте уменията си, за да освободите времето, да намалите раздразнението и да постигането резултати, за бизнеса си.

Не забравяйте, че един непрофесионален уеб сайт може да нанесе повече вреда на репутацията, отколкото загуба върху потенциалния бизнес. Помислете любознателно над вашите бизнес нужди. Потърсете специалисти, за да предложат решение, което би отговорило на вашите бизнес цели.